Beşiktaş Şenol Güneş: Mutsuz değilim

Şenol Güneş: Mutsuz değilim

27.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın teknik patronu Şenol Güneş, yönetimin transferde elinden geleni yaptığını ifade etti, “Benim bir sorunum yok. Mutsuz değilim. Hakkımda bazı şeyler çarpıtılarak veriliyor. Beşiktaş taraftarları sakin olsun. Ben iyiyim” dedi.

Şenol Güneş: Mutsuz değilim

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, KF Tirana karşılaşması öncesi düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konulara dair önemli açıklamalarda bulundu. Mutsuz olduğu iddialarını yalanlayan Güneş, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktarırken şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

- Yoğun bir hazırlık dönemi oldu. Yeni sezona iyi hazırlanmak istedik. Hazırlık maçlarından çok resmi maçlar önemli. İlk resmi maçımızı Tirana ile oynayacağız. Rakip ayrımı yapmıyoruz. Kontra atağı iyi oynayan bir takım. Tanıdığımız bazı oyuncular da var. Maçın zor olmasını bekleyebiliriz.

- Benim bir sorunum yok. Mutsuz değilim. Bazı şeyler çarpıtılarak veriliyor. Beşiktaş taraftarları sakin olsun. Ben iyiyim. Benimle ilgili çok şey yazılıyor. İstemişim, vazgeçmişim. Biz buradayız. Gelin, konuşalım. Ancak bilgi almak için geleceksiniz. Hakaret, burayı karıştırmak için değil.

- Yönetim elinden geleni yapıyor. Daha önce geldiğimde de yöneticiler olağanüstü çalıştılar. Transferle gündem kapatılır. Alırsınız büyük transfer, bu gündem kapatılır. İyi değilsek hepimiz gideriz. Hepimiz Beşiktaş’ın başarısı için çalışıyoruz. Düşüncelerimi çekinmeden söylüyorum.

Haberin Devamı

- Transferde Lyanco, Amartey’e göre öndeydi ama son olarak Amartey ve Onana’yı aldık. Amartey, henüz hazır değil. Ofansif orta saha arayışımız var. Kanat olarak da oynayabilirse çok daha iyi olur. Bir tane de açıkta oynayan oyuncu istiyoruz. Hücumda üç pozisyonda da kullanabileceğimiz oyuncu alacağız. Vargas, Oxlade Chamberlain ve Pereyra var.

KAZANCI İLE YOLLAR AYRILDI

Beşiktaş’ta beklenen oldu, Başkan Ahmet Nur Çebi’ye istifasını veren Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile yollar ayrıldı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Kazancı’ya hizmetleri için teşekkür edildi. Teknik Direktör Şenol Güneş, Ceyhun Kazancı’nın görevinden ayrılmasına üzüldüğünü söyledi. Güneş, “Ceyhun beyin ayrılığını beklemiyordum. Keşke ayrılmasaydı, bunu da samimi bir şekilde söylüyorum” dedi.

"SAISS GİTMEK İSTEDİ"

Romain Saiss’in, “Şenol Güneş yüzünden ayrıldım” sözlerini değerlendiren Beşiktaş’ın hocası, Faslı stoperi eleştirdi. Güneş, “Saiss’in şikayet değil, hakaretleri var. Bahsettiği kişi ben değilim! Sanırım başka biriyle karıştırdı. Bizde kalmasını istiyorduk ama kendi gitmek istedi. Önce şehirden memnun değildi, sonra benden memnun olmadığını anlattı. Saiss’in bir sorunu varsa gelip bana söyleyebilirdi. Kardeşim sen yoksun benim antrenmanımda, maçımda! Adana’da oynamadın, milli takıma gidip oynadın. Montero da gidecek ama gelip idmana çıkıyor. Benim adama ihtiyacım var, sen gelmedin” diye konuştu.

Haberin Devamı

"ANTE REBIC YETİŞMEDİ"

Şenol Güneş, Milan’da forma giyen Hırvat sol kanat Ante Rebic’i kadrolarına katmaya çalıştıklarını doğruladı. Rebic transferi için görüşmelerin sürdüğünü aktaran Güneş, “Ante Rebic yarına (bugün) yetişmedi. İkinci maç için 1 hafta daha zamanımız var. Antrenmanlara çıkıyor, kendisiyle de konuşuldu. Bu maçta kullanamıyoruz, listeye yazamıyoruz” dedi.

ABOUBAKAR: İLERİYE GİDECEĞİZ

Şenol Güneş’ten önce KF Tirana maçıyla ilgili görüşlerini paylaşan Vincent Aboubakar, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerinin altını çizdi. Güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini aktaran Kamerunlu golcü, “Kampta kimse büyük bir sakatlık yaşamadı. Bu anlamda çok iyi oldu. Her takımı ciddiye almak zorundayız. Bu maçı kazanıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Adım adım ileriye gideceğiz. Her zaman kazanmak için savaşacağız. Herkesin bunu bilmesi gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar