Beşiktaş Şenol Güneş: Talisca özlediğini ve gelmek istediğini söyledi

Şenol Güneş: Talisca özlediğini ve gelmek istediğini söyledi

08.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş, Brezilyalı yıldızla görüştüğünü bildirdi, “Talisca özlediğini ve gelmek istediğini söyledi ama 10 milyon eurodan aşağı değil. İstemek başka, ekonomi başka bir şey” dedi.

Şenol Güneş: Talisca özlediğini ve gelmek istediğini söyledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlarken, birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

- Cenk Tosun takımla başladı. Durumu iyi ama perşembe zor görünüyor. İkinci maç ve lig için bakacağız. Ghezzal’ın tedavisi sürüyor. Bireysel koşulara başlıyor. Ghezzal’ın haftaya idmana çıkmasını bekliyoruz.

- Alex Oxlade Chamberlain ile ben de görüştüm. 3-4 günden fazla oldu. Bizim gizli bir şeyimiz yok. Ondan sonraki görüşmeleri ise bilmiyorum. Başka oyuncularla da görüşmeler var.

- Talisca ile konuştum, özlediğini ve gelmek istediğni söyledi ama 10 milyon eurodan aşağı değil. İşin ekonomisi var. İstek başka bir şey, ekonomi başka bir şey. Ekonomik, idari ve teknik olarak düşünüyoruz.

- Talisca orta sahada çok farklı yerlerde oynar. Önemli bir oyuncu. Talisca’yı almak taraftara daha farklı bir heyecan katar. Alınsa orta sahaya başka oyuncu almaya da gerek kalmaz. O tarza daha uygun fiyata oyuncu bulursan yine alırız.

Haberin Devamı

- Şu an transferde orta sahada hücuma dönük bir oyuncu, bir kenar oyuncusu ve bir stoper ihtiyacımız var. Montero ve Hasic’in gitmesini istedik ama ihtiyaç olursa onları kullanabiliriz.

- Başka takımların transferlerine saygı duyuyorum, sponsor bulup, oyuncu satıp alıyorlar. Ancak tüm takımlar 11 kişi sahaya çıkacak. Kulüp başkanını ve yöneticiyi yaralayarak değişiklik istemek işe yaramaz. O zaman kongre olacak demektir. Kongre olursa bu takım oynamayacak mı?

- Maharetli, asaletli ve cesaretli bir takım olacağız. Sabırlı olacağız, çalışacağız. Ekonomimize uygun oyuncular alacağız. Taraftarın beklentileri var ama hiçbir şeyin garantisi yok. Diğer takımların yaptığı transferlerin de garantisi yok. Neftçi Bakü’yü geçtikten sonra 3. turdaki rakibe bakacağız.