Beşiktaş Şenol Güneş tarih yazıyor

Şenol Güneş tarih yazıyor

19.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Avrupa’da çıktığı 21 maçta 10 galibiyet elde etti.

Şenol Güneş tarih yazıyor

Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Avrupa’da çıktığı 21 maçta 10 galibiyet elde etti. Güneş yönetiminde çıktığı maçlarda bileği kolay kolay bükülmeyen Kartal, 8 maçı berabere tamamlarken, 3 karşılaşmayı ise kaybetti.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı takım, Güneş’in teknik direktörlüğünde deplasmanda da önemli galibiyetlere imza atma başarısı gösterdi. Son 3 sezonda 11 kez Avrupa deplasmanına çıkan Beşiktaş 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında en başarılı dönemini Şenol Güneş’le yaşıyor. Şampiyonlar Ligi’nde 3’te 3 yapan ilk Türk takımı olan Kartal dev arenada kendi puan rekorunu da Güneş’le kırdı. Siyah-beyazlı takım, Şampiyonlar Ligi’nde daha önce en fazla 7 puan toplamıştı. Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde Porto’yu deplasmanda yenen ilk Türk takımı olurken, Fransa deplasmanında ilk kez kazandı. Alman rakipleri karşısındaki ilk galibiyetine de yine Güneş’le ulaştı.

Hazırlık başlıyor

Beşiktaş kafilesi, Monaco maçının ardından özel uçakla sabaha karşı İstanbul’a dönerken, Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcularına bir gün izin verdi. Süper Lig’in 9. haftasında pazartesi akşamı kendi sahasında Medipol Başakşehir’le kritik bir puan mücadelesine çıkacak olan siyah-beyazlı takım bugün saat 18.00’de yapacağı antrenmanla hazırlıklarına başlayacak. Kartal’da zorlu müsabaka öncesi kırmızı kart cezalısı Ryan Babel ve sakatlığı süren Orkan dışında eksik bulunmuyor.

Haberin Devamı




Yazarlar