Fenerbahçe Sercan Fenerbahçe yolunda!

Sercan Fenerbahçe yolunda!

06.01.2013 - 09:33 | Son Güncellenme:

Almanya’nın Greuther Fürth’ün menajeri Schröder, Sercan’ın takımdan ayrılacağını açıkladı.

Sercan Fenerbahçe yolunda

Baba Sararer Fenerbahçe ile görüşme halinde. Takımıyla birlikte Antalya’ya gelen 23 yaşındaki oyuncunun, transferin bitmesi halinde aynı yerde kamp yapan Fenerbahçe’ye geçeceği belirtildi.

Haberin Devamı

A Milli Takım’da sergilediği performansla dikkatleri birden üzerine çeken gurbetçi oyuncu Sercan Sararer, başta Fenerbahçe ve Galatasaray’ın transfer listesine girmişti.

İki ezeli rakip bu isim için yine karşı karşıya geldi. Ancak Fenerbahçe’nin Sercan transferinde bir adım önde olduğu ortaya çıktı.

Bundesliga’nın Greuther Fürth takımında forma giyen milli futbolcu Sercan Sararer, takımından ayrılıyor. Takımın yeni menajeri Rouven Schröder, önceki gün ‘’Muhtemelen Sercan’la yollarımızı ayıracağız’’ dedi.

İlk yarıda hem takımı hem de kendisi adına aradığını bulamayan Sercan Sararer için en yakın alternatifin Fenerbahçe olduğu öğrenildi.

“Fürth’teki günleri sayılı”

Milli futbolcunun babası Cengiz Sararer’le Fenerbahçeli idarecilerin yoğun bir temas yürüttükleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-Laciverti takımın idari menajeri Hasan Çetinkaya bir süredir yurtdışındaydı. Sercan’a Bundesliga 1’den Nünberg ve Bayern Leverkusen de talip.

Greuther Fürth, dün Antalya’ya geldi. Sercan transferi gerçekleşirse çok kısa süre içerisinde Fenerbahçe kampına geçecek. Milli futbolcunun, sözleşmesinde 1,5 milyon euroya transfer olabilir maddesi var. Sercan’ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Früth bu nedenle futbolcuyu şimdi satıp para kazanmak istiyor. Futbolcu 3 yıllık sözleşme istiyor. Bu arada Almanya’nın yüksek tirajlı gazetesi, Bild “Sercan’ın günleri sayılı’’ başlığını kullandı. Haberde Fürth Başkanı Hack “Sercan’a hem yurtiçinden hem de yurtdışından teklif var’’ ifadelerini kullandı.