Beşiktaş Serdal Adalı: İbra edecek miyim, herkes görecek!

Serdal Adalı: İbra edecek miyim, herkes görecek!

26.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Başkan adayı Serdal Adalı dün Ankara’da genel kurul üyeleriyle bir araya geldi.

Serdal Adalı: İbra edecek miyim, herkes görecek

Adalı, “Hem üniversite öğrencisi kardeşlerimize hem de kadınlara pozitif ayrımcılık yaratacağız. Kongre üyeliği ve bilet satışlarında güzel projelerimiz olacak” dedi. 2 Aralık’ta gerçekleşecek mali genel kurulda mevcut yönetimi ibra edip etmeyecekleri sorulan Serdal Adalı, “İbra edip, etmeyeceğim Allah’la benim aramda. Orada herkes nasıl oy vereceğimi görecek. Yönetimdeki arkadaşlarıma da bu konuda bir tavsiyede bulunmam doğru olmaz. Herkesin kendi hür iradesi var. Salı günü projelerimizi açıklayacağız. Ancak bizden öyle ışıklı gösteriler beklemeyin. Biz o paraları altyapıya harcayacağız. Bizim birinci önceliğimiz takımı toparlayarak Şampiyonlar Ligi’ne götürmek. Avrupa’da olmayan bir takıma yıldız oyuncu gelir mi?” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bu arada Serdal Adalı; Çağatay Abraş, Hazal Kalkavan Karahan ve Aykan Aydın’ın yönetim listesinde yer aldığını açıkladı.

ANITKABİR ZİYARETİ

Serdal Adalı, Ankara programına Anıtkabir ziyaretiyle başladı. Atatürk’ün mozolesine çiçek bırakan Adalı, “Ankara bizim için Atamızdır, Anıtkabirdir. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bugünlerde, cumhuriyetimizin her daim izinde 120 yılı geride bırakan Beşiktaş’ın Başkan Adayı olarak huzurunuzda bulunmak, tarif edilemez bir onurdur” dedi.

Yazarlar