Galatasaray Serdar Ali Çelikler: Nzonzi'yi büyük takımlar almaz!

Serdar Ali Çelikler: Nzonzi'yi büyük takımlar almaz!

17.12.2019 - 12:32 | Son Güncellenme:

Spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın devre arasında futbolcu göndermesinin zor olduğunu vurgulayıp "Ya nereye gönderiyorsun abiciğim. Çakıl taşı mı? Parasını vermeden nereye gönderiyorsun? Nzonzi'yi büyük takımlar almaz" yorumunu yaptı.

Serdar Ali Çelikler: Nzonziyi büyük takımlar almaz

Serdar Ali Çelikler, youtube'da yayınlanan spor programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Galatasaray devre arasında hangi futbolcuları göndermeli" şeklindeki anketle ilgili konuşan Çelikler, "Ya nereye gönderiyorsun abiciğim. Çakıl taşı mı? Parasını vermeden nereye gönderiyorsun? Muslera hariç hepsi diye cevap çıkabilir. Ona yüzde 17 oy çıkabileceğini düşünüyorum. Yok öyle gönderme durumun. Sen Manchester City misin? 'Hadi baba sen git' diyeceksin.

"Nzonzi'yi Sassuolo, SPAL ve Frosinone ister"

Nzonzi'yi kim, niye isteyecek? Sassuolo, SPAL ve Frosinone falan ister. Kimse geri zekalı değil. Bu takım kim? 6 yemiş, 5 yemiş, 14 gol yemiş. Bu takımda bile bu adam oynayamamış. Bu adamı almazlar abi. Kötü sezonlarda oyuncuların değeri düşüyor. Manchester United artık büyük oyuncu alamıyor. Kimse gitmiyor çünkü. Hala dünyanın en çok gelir getiren iki takımından biri. Ancak İtalya'da ilk 7'nin altındaki takımlar alır" dedi. 

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın dün yaptığı "Arda Turan, G.Saray'a giderse anlayış gösteririz. Kendisine sözüm vardı. Ne zaman müsaade isterse Emre'ye yaptığımı ona da yaparım" sözlerini değerlendiren Çelikler, "Geçmiş olsun Galatasaray'a o zaman. Arda'ya da hayırlı olsun" yorumunu yaptı.


 

 

 

 

Yazarlar