Fenerbahçe Serdar Dursun'u doğruladılar: Transfer etmeyi düşündüğümüz oyunculardan biri

Serdar Dursun'u doğruladılar: Transfer etmeyi düşündüğümüz oyunculardan biri

21.02.2023 - 11:58 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak istediği iddia edilen Serdar Dursun için resmi transfer açıklaması geldi.

Serdar Dursunu doğruladılar: Transfer etmeyi düşündüğümüz oyunculardan biri

Haber Global'de yer alan habere göre; Teknik direktör Jorge Jesus’un fazla şans vermediği Serdar Dursun için ara transfer döneminde birçok ülkeden teklif gelmişti. Bu teklifler oyuncu ya da kulüp tarafından yeterli bulunmamıştı.

Haberin Devamı

Rusya Premier Lig takımlarından Khimki, kendi ülkelerinde yarın kapanacak transfer dönemi öncesi Serdar için resmi girişimi yaptı. Fenerbahçe’ye 1 milyon euro öneren Rus kulübü, oyuncuya ise yıllık 1 milyon euro maaş teklif etti.

SORUN MAAŞ

Ancak ilk talebi yıllık 2.5 milyon euro olan Serdar, maaş konusunda 2 milyon euro’ya kadar düştü. Taraflar arasında bu yüzden anlaşma sağlanamadı ancak Rusya’da yarın sona erecek transfer dönemi öncesi görüşmeler devam ediyor.

RAKOW DA SERDAR'IN PEŞİNDE

Takvim'in haberine göre ise Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Serdar Dursun'un adı transferde Avrupa takımlarıyla anılmaya devam ediyor. Golcü futbolcunun adı önceki gün Polonya ekibi Rakow Czestochowa'yla anılmıştı.

Haberin Devamı

Serdar Dursunu doğruladılar: Transfer etmeyi düşündüğümüz oyunculardan biri

KULÜP RESMİ OLARAK DOĞRULADI

Hatta Serdar Dursun için ciddi bir teklif hazırlığında olan Rakow'un yöneticisi transfer ilgilerini doğruladı. Vladislavs Gutkovskis'e alternatif arayan Rakow'un yöneticilerinden Wojciech Cygan, Sports Channel'da yaptığı açıklamada Serdar Dursun'a ilgi duyduklarını açıkladı.

'SERDAR DURSUN DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ OYUNCULARDAN BİRİ'

Cygan, "Gerçek şu ki Serdar Dursun gerçekten de düşündüğümüz oyunculardan bir tanesi. Daha geniş bir forvet hattı düşünüyoruz. Transferde neler olacağını hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

POLONYA'DA TRANSFER 28 ŞUBAT'TA BİTİYOR

Sarı-lacivertlilerde gözden çıkarılan milli futbolcunun da ayrılığa sıcak baktığı belirtilirken, Polonya'da ara transfer döneminin 28 Şubat'ta sona erecek olması nedeniyle transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi.

Serdar Dursunu doğruladılar: Transfer etmeyi düşündüğümüz oyunculardan biri

PİYASA DEĞERİ 2.8 MİLYON EURO

Almanya'da Hamburg'da doğan Serdar Dursun'un Fenerbahçe ile sözleşmesi 2024'te sona erecek. Transfermarkt verilerine göre golcü futbolcuya 2.8 milyon Euro değer biçiliyor. Bu sezon toplam 16 resmi maçta süre alabilen 31 yaşındaki forvet, 10 Süper Lig, 4 Avrupa Ligi eleme ve 2 de Şampiyonlar Ligi eleme karşılaşmasına çıktı.

Yazarlar