Beşiktaş Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki ayrılıkları açıkladı! Fernando Santos yıldız futbolcunun üstünü çizdi

Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki ayrılıkları açıkladı! Fernando Santos yıldız futbolcunun üstünü çizdi

26.02.2024 - 12:32 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 27'nci haftasında İstanbulspor'u 2-0 yenen Beşiktaş'ta gözler Galatasaray derbisi ve Türkiye Kupası'na çevrilmişken Gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlılardaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti ve çıkışını sürdürdü. Siyah-beyazlı takımın golleri Semih Kılıçsoy ve yeni transfer Ernest Muçi'den geldi.

Haberin Devamı

Gazeteci Serdar Sarıdağ da siyah-beyazlı ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi.

Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Serdar Sarıdağ, Fernando Santos'un üstünü çizdiği yıldızı da açıkladı. 

Serdar Sarıdağ'ın açıklaması şu şekilde: 

"Etten duvar ördü derler ya öyle bir durumla karşı karşıyayız. Bunu neden yapıyor Beşiktaş? Santos; Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'ın başına gelenleri gördü ve teşhisi koydu. Bu takım kolay gol yiyor. Büyük takım kolay gol yiyemez. 3 yerim ama 4 atarım anlayışı geçerli değil artık."

SANTOS ELEŞTİRİLERİNE TEPKİ

"Muçi ve Musrati, ikisi de iyi bir performans gösterdiler. Daha yeni birbirlerini tanıyorlar ve bu takımın omurgaları. Santos'u eleştirenler sadece Türk basınında var, Portekiz basınına bir baksınlar. Santos Fenerbahçe ya da Galatasaray'ın başına gelmiş olsaydı Türkiye'nin en büyük teknik direktörüydü."

Haberin Devamı

"Hoca tartışılıyor ya. Pendik maçı dışında gol yememeye çalışan bir takım var. Beşiktaş gol yemez! Bu saçmalık ötesi bir şey. Hem gol yemesin hem de ofansif olsun, öyle kolay olmuyor. Ne kadar teknik direktör varmış ülkede."

"Gördük futbolu, Galatasaray o kadar küçük bütçeli takıma yenildi."

Serdar Sarıdağ, Beşiktaştaki ayrılıkları açıkladı Fernando Santos yıldız futbolcunun üstünü çizdi

'MUÇİ ÇOK DAHA FARKLI YERE GİDECEKTİR'

"Muçi'nin kumaşı futbol. Buram buram futbol kokuyor. Ama eksikleri var mı? Var. Genç bir oyuncu böylesine iyi bir hocanın elinde çok daha farklı yere gidecektir."

'ONUR KÖTÜ FUTBOLCU DEĞİL'

"Santos hoca Onur Bulut'u oynatıyorsa kime ne? Adam bilmiyor mu futbolu? Onur'u korkak bir hale getirdik. Onur kötü bir oyuncu değil. Bu haksızlığı yapmayalım."

SARI KART SINIRINDAKİ OYUNCULAR

"Beşiktaş'ı kutluyorum. Santos oyuncuları korumaya alabilirdi sarı kart sınırı için ama yapmadı. Beşiktaş çatır çatır oynadı, oynattı."

'TAKIMIN BİRİNCİ STOPERİ NECİP'

"Joe Worrall'ı izleyemememiz Necip'in suçu. Adam ondan daha iyi oynuyor. Takımın birinci stoperi Necip. Ben Necip'in stoper olarak Galatasaray'daki stoperler kadar kalitesi olduğunu düşünüyorum."

Serdar Sarıdağ, Beşiktaştaki ayrılıkları açıkladı Fernando Santos yıldız futbolcunun üstünü çizdi

'SEMİH ÇOK ÖNEMLİ BİR OYUNCU'

Haberin Devamı

"Semih çok önemli bir oyuncu tabii ama ondan önce de Beşiktaş vardı. Gol atan birileri çıkar. Onu yetiştirenlere selam olsun. Bir süreç ne kadar güzel yönetilir görüyoruz. Nasıl Arda'yla gurur duyduk, Semih de öyle."

'BEŞİKTAŞ'TA LİDER ÇOK'

"Takımda liderlik değişiyor. Ghezzal ve Aboubakar'dan bu liderlik alındı. Lider Musrati, Gedson, Salih, Cenk Tosun, Necip de var. Beşiktaş'ta lider çok."

BEŞİKTAŞ'TA AYRILIK

"Ghezzal seneye kalmaz. Eğer sözleşmesinde madde varsa belli bir maça çıkarsa uzar diye o kadar maça çıkmaz bile. Aboubakar da seneye olmaz. Atsın gollerini teklifini getirsin gitsin."

"Yaz transfer döneminde gelecek oyunculardan birkaç tanesi baya iyi oyuncularmış."

Serdar Sarıdağ, Beşiktaştaki ayrılıkları açıkladı Fernando Santos yıldız futbolcunun üstünü çizdi

'CENK VE SALİH'İ HEDEF GÖSTERDİLER'

"Cenk ve Salih'i hedef gösterdiler. Yönetim bir teklif sunacak ama daha gelmedi. Yönetim bütçeye bakıyor ona göre teklif sunulacak. Daha rakam konuşulmadı. İkisi bu haberlerden çok şikayetçiler."

'SANTOS REBIC'İ İSTEMİYOR'

"Santos, Rebic'i istemiyor, o yüzden oynatmıyor. Burak hoca zamanında idmandan kovmuştu. Burak hocanın o gün söyledikleri doğruydu."

Haberin Devamı

'DERBİDEN ÖNCE TÜRKİYE KUPASI'

"Santos hoca derbiden çok Türkiye Kupası'na odaklandı. Avrupa'ya gidebilmek için kısa bir yol."

Yazarlar