Beşiktaş Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki kulis bilgisini paylaştı! Santos çift maaşı reddetti, işte o takımlar

Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki kulis bilgisini paylaştı! Santos çift maaşı reddetti, işte o takımlar

16.02.2024 - 13:12 | Son Güncellenme:

Fernando Santos yönetiminde çalışmalarına devam eden Beşiktaş'taki son gelişmeleri Gazeteci Serdar Sarıdağ değerlendirdi. Siyah-beyazlı ekipteki transfer planlarını duyuran Sarıdağ, Santos'un Beşiktaş için reddettiği teklifleri de açıkladı. İşte detaylar...

Ernest Muçi ve Al-Musrati transferiyle gelecek sezon için iddialı olduğunu gösteren Beşiktaş, Fernando Santos yönetiminde çalışmalarına devam ediyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ da siyah-beyazlı ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi.

Haberin Devamı

Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Serdar Sarıdağ, kulis bilgisini paylaşırken Fernando Santos'un reddettiği teklifi duyurdu. 

Serdar Sarıdağ'ın açıklamaları şu şekilde:

'SANTOS'A DOKTOR GÖZÜYLE BAKALIM'

"Taraftar Beşiktaş saldırsın istiyor sahada. Fakat Santos'a bir doktor gözüyle bakalım. Hastayı tedavi etti ve dedi ki: Bu takımın defansif anlamda ciddi zaafları var çok kolay goller yiyor. Buna bir çözüm bulmam gerek dedi. Gol yemeyi minimuma düşürürse golü bir şekilde bulurum diye düşünüyor. Santos hoca korkak değil işi biliyor. Herkes bir sabır göstersin Santos'a. Bir gecede olmuyor bu işler."

Serdar Sarıdağ, Beşiktaştaki kulis bilgisini paylaştı Santos çift maaşı reddetti, işte o takımlar

'BEŞİKTAŞ TRANSFER DEĞİL ORGAN NAKLİ YAPTI'

"Çok iyi transferler. Paraları biraz eleştirildi. Beşiktaş transfer yapmadı, organ nakli yaptı Muçi ve Musrati ile. Worrall ise yöneytimin beğendiği bir isim, iyi oynar ve hoca da olumlu rapor verirse onu da alacaklar yaz döneminde. Bu transferler acildi."

Haberin Devamı

'YAZIN BU TRANSFERLER FRAGMAN OLARAK KALIR'

"Bizim gelecek seneki hedef şampiyonluk dediler. Yaz transfer döneminde devre arası fragman kalır denildi. Asıl hamleler yazın olacak. Herkes çılgınlar gibi para harcıyor haliyle Beşiktaş da harcamalı deniyor. Kaleciden tut santrfora kadar tüm mevkilere oyuncu bakılıyor yaz dönemi için."

'BRAGA'DA ŞAŞKINLIK YARATTI'

"Musrati için verilen para bence boşa gitmedi. Serdar Saatçı tarafından gelen bilgiye göre bu Beşiktaş'la anlaştı haberleri çıkınca Braga takımı içerisinde bir şaşkınlık yaşanmış."

Serdar Sarıdağ, Beşiktaştaki kulis bilgisini paylaştı Santos çift maaşı reddetti, işte o takımlar

STADYUMDA ANTRENMAN

"Bence hocanın isteği oyuncuların motive olması ve zemine alışması. Derbilerin olduğu hafta bir idman taraftara açılabilir. Deplasmandaki maçlarda da son antrenmanı rakibin sahasında yapmayı planlıyor Santos."

'CENK'E MADDİYAT KONUSUNDA BİR ŞEY DİYEMEM'

"Cenk ve Salih'e maddiyat konusunda hiçbir şey diyemem. Cenk'in maaşına 3 senedir iyileştirme yapılmadı. Takımın en az maaş alan futbolcuları haline geldiler neredeyse."

"Cenk'in formu paradan dolayı değil takımın formundan kaynaklı. Aboubakar olsaydı Cenk çok farklı olurdu. Cenk'in durumu parasal değil. Salih ve Cenk'le sözleşme imzalanır diye düşünüyorum."

Haberin Devamı

'BEŞİKTAŞ İÇİN ÇİFT MAAŞI REDDETTİ'

"Santos buraya gelmeden önce Olympiakos'tan teklif geldi. Hem Yunanistan Milli Takımı hem de Olympiakos'u çalıştırabilirsin dendi ancak iki maaşı reddetti ve Beşiktaş'a geldi."

'YERLİ ARAYIŞI VAR'

"Beşiktaş'ın ilk 11 seviyesinde yerli oyuncuları olmalı bu yüzden arayışlar var. Yerli oyuncu için Samet Aybaba bir uzman."

ABOUBAKAR YENİ BİR SAYFA AÇIYOR'

"Aboubakar fırtına gibi dönsün bir zahmet. Bence yeni bir sayfa açıyor kariyerinde. Hedefi yaz transfer döneminde iyi bir kontrat alıp iyi bir takıma gitmek, olmazsa Beşiktaş'ta da devam edebilir."

 

Yazarlar