Almanya Bundesliga Serdar Taşçı, Bayern'deki ilk gününde sakatlandı!

Serdar Taşçı, Bayern'deki ilk gününde sakatlandı!

03.02.2016 - 16:16 | Son Güncellenme:

Bayern Münih, takımda yaşanan sakatlıklar nedeniyle Serdar Taşçı'yı transfer etmişti. Fakat Serdar, Bayern'deki ilk gününde sakatlandı.

Serdar Taşçı, Bayerndeki ilk gününde sakatlandı

Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Alman devi Bayern Münih, transferin son gününde büyük bir sürprize imza atarak Türk asıllı Alman oyuncu Serdar Taşçı'yı renklerine bağlamıştı.

Tıklayın, efsane ankete katılın, muhteşem ödülleri kaçırmayın...

İlk gününde sakatlandı

Defans oyuncuları Jerome Boateng ve Javi Martinez'in sakatlıklarından ötürü Serdar'ı almaya karar veren Bayern'e yeni transferinden de kötü haber geldi. Henüz takımındaki ilk gününde idmana çıkan Serdar Taşçı, hafif bir beyin sarsıntısı geçirdi.

Bayern'in bu sabah yapılan idmanına yeni transfer Serdar Taşçı da katıldı ve defans dörtlüsünde Alaba, Badstuber ve Rafinha'yla birlikte çalıştı. Fakat çalışmalar devam ederken bir pozisyonda Sebastian Rode'yle çarpışan Serdar Taşçı yere yığıldı. Soyunma odasına çağrılan takım doktoru Volker Braun, Serdar'ı tedavi etti.

Haberin Devamı

2-3 içinde dönecek

Hafif beyin sarsıntısı teşhisi koyulan Serdar Taşçı Bayern kariyerine baş ağrısıyla başlamış oldu. Serdar'ın 2-3 gün içinde sahalara dönmesi bekleniyor.

Bayern'de 4 numara giyecek

Antrenmandan sonra yapılacak olan Serdar Taşçı'nın tanıtım toplantısına sakatlığından dolayı yıldız oyuncu katılamadı. Takımın sportif direktörü Matthias Sammer'in katıldığı basın toplantısıda Serdar'ın 4 numaralı Bayern forması tanıtıldı.

Serdar'ın transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan Sammer oyuncunun Alman olmasının avantajlarına değinirken 'Serdar bize kalitesiyle yardım edebilecek bir futbolcu. Çok tecrübeli olan Taşçı, mükemmel bir atletik yeteneğe ve karaktere sahip.' açıklamalarında bulundu.