Skorer SERDAR: Vücüdum iflas etti

SERDAR: Vücüdum iflas etti

28.12.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

SERDAR: Vücüdum iflas etti

SERDAR: Vücüdum iflas etti

Beşiktaş'ın genç yıldızı, Rasim Kara döneminden beri hiç dinlenmeden sayısız maç yaptığı söyledi ve "Artık vücudum iflas etti" diye konuştu. Serdar, Sergen'den sonra kendisinin hedef alındığını da bildirdi, "İkinci yarıda bambaşka bir Serdar ortaya çıkacak" dedi

BEŞİKTAŞ'ta son haftalarda oynadığı futbolla eleştirilerin odak noktasını oluşturan Serdar, suskunluğunu MİLLİYET'e bozdu.
Oynadığı mevkinin 3 - 5 - 2'nin en zor yeri olduğunu söyleyen genç futbolcu, "Geçen dönem her kötü sonuçta Sergen ağabey suçlanırdı. O gidince bu suçlamalar bana devredildi" diye konuştu.
Dardanelspor ile oynanan maçta oyundan çıkarken protesto edilişini ömrü boyunca unutamayacağını söyleyen genç yıldız, o anı anlatırken zorlanıyor. Rasim Kara döneminden bu yana hiç dinlenmeden sayısız maç yaptığını söyleyen Serdar, sözlerine şöyle başlıyor:
"Geçen yıl İtalya'da Akdeniz Oyunları'nda yaklaşık 50 derece sıcaklıkta oynadım. Daha sonra hazırlık kampına katılmadan İstanbul'da direk olarak antrenmanlara başladım. O günden bu yana Beşiktaş ve Milli takımda sürekli maç yapıyorum. Artık vücudum iflas etti. Performansımın düşmesinin en önemli nedeni yorgunluktur. Beni eleştirirlerken bunları düşünsünler. İkinci yarı güçlenmek zorundayım. Göreceksiniz bambaşka bir Serdar ortaya çıkacağık.
Toshack, gençlere daha iyi yaklaşıyor. Genç yaşta Beşiktaş takımının sol kanadını almak kolay iş değil. Tabii ki sırtına bir yük binecek. Oyun içinde kesinlikle soluk bile alamıyorum. Sürekli koşuyor ve mücadele ediyorum. Takımda iki kanat da çok önemli. Burada oynayan ben ve Erkan durdu mu, takımda duruyor. En ufak hatada protesto ediliyorum. Seyirciden tepki aldım mı, psikolojik olarak etkileniyorum."
Beşiktaş'ta kovulana kadar futbol oynamayı hedeflediğini açıklayan Serdar, "Bana geçen yıl Fenerbahçe teklif yaptı. Bunlar önemli değil. Ben zaten Beşiktaş'tan kopmayacağım. Dört yılda toplam 11 milyar para aldım. Benim için yine para önemli değil. Hiçbir zaman bana verilen paraya sitem etmedim" dedi.