Diğer Serena Williams ablasına acımadı

Serena Williams ablasına acımadı

07.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sezonun üçüncü grand slam turnuvası olan Wimbledon’da yedinci gün, Williams kardeşlerin mücadelesine sahne oldu.

Serena Williams ablasına acımadı

Sezonun üçüncü grand slam turnuvası olan Wimbledon’da yedinci gün, Williams kardeşlerin mücadelesine sahne oldu. Dördüncü tur mücadelesinde 5 kez Wimbledon şampiyonu Serena Williams, ablası Venus Williams’ı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. 1 numaralı seribaşı Serena, 16 numara Venus karşısında mücadelenin setlerini 6-4, 6-3’lük skorlarla kazandı, WTA sezon sonu turnuvasına katılmayı en erken garantileyen tenisçi unvanını aldı.

Haberin Devamı

Böylece ikili arasındaki bir gelenek de bozulmamış oldu. İki kardeşin bugüne kadarki 25 buluşmasının 21’inde ilk seti kazanan raket, maçtan da galibiyetle ayrılmıştı. Kadınların 4 numarası Sharapova ise Kazak Diyas’ı mağlup etti. 6-4’lük iki setle sonuca ulaşan 11 yıl öncenin Wimbledon şampiyonu Rus tenisçi, çeyrek finale çıktı. 6 numara Lucie Safarova’nın ABDli Coco Vandeweghe’ye elenmesi ise günün sürprizi oldu. Zorlu maçın kaderi, 7-6’lık iki setle tayin edildi.

Tek kadınlarda 5 numaralı seribaşı Wozniacki, İspanyol Muguruza’ya elenirken tek erkeklerde ise Federer ve Murray rakiplerini yenerek çeyrek finale çıktılar.