Beşiktaş Sergen Yalçın: Galatasaray'ın 3. golünden önce verilen karar komedi

Sergen Yalçın: Galatasaray'ın 3. golünden önce verilen karar komedi

08.05.2021 - 23:06 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray derbisi sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray derbisi sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde;

"Oyun istediğimiz gibi olmadı. Yapılan basit pas hataları, oyunsal anlamda çok bir şey ortaya koymadığımızı düşünüyorum. Futbolda böyle sonuçlar oluyor. Bu tür sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Bu maçla kafamızı fazla kurcalayamayız, hemen diğer maçlara konsantre olmalıyız."

"Komedi. Trajedi. Kenardaki hakemin topun çıkıp çıkmadığını görme ihtimali yok. Bayrak kaldırıyor. 'Görme ihtimalin yok' diyoruz, 'Öyle gördüm' diyor. Öyle görmüş ki, Superman herhalde. Cüneyt hoca ve yardımcılarını tebrik ediyorum, çok güzel maç yönettiler."

"Salı günü N'Koudou'nun dönme ihtimali var, diğer oyuncularımızın döneceğini sanmıyorum."

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yalçın, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Sezonun final bölümünde önemli bir derbiydi. Buradan iyi sonuçla dönmek isterdik ama mümkün olmadı. Oyun anlamında ortaya pek bir şey koyduğumuzu söylemek mümkün değil. Yapılan basit hatalar, penaltı ve savunma arkasına düşen bir top neticesinde yediğimiz goller mağlup ayrılmamızı sağladı. Bu mağlubiyete takılıp kalamayız. Buradan alacağımız dersleri alıp Karagümrük maçına hazırlanmamız gerekiyor. Sezonun bitişi için kritik iki final maçımız var. İnşallah kalan müsabakalarda bu mağlubiyeti telafi ederiz."