Beşiktaş Sergen Yalçın parlatmıştı! Beşiktaş sonrası yokları oynuyor

Sergen Yalçın parlatmıştı! Beşiktaş sonrası yokları oynuyor

16.01.2023 - 19:15 | Son Güncellenme:

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta görev yaptığı dönemde inanılmaz bir performans sergileyen ve kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan yıldız futbolcu şu anda yokları oynuyor. Tecrübeli oyuncunun yeni adresini İspanyol basını duyurdu.

Sergen Yalçın parlatmıştı Beşiktaş sonrası yokları oynuyor

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın döneminde küllerinden doğan Cyle Larin şu anda yokları oynuyor. Belçika temsilcisi Club Brugge'a transfer olan Cyle Larin'in etkisiz performansının ardından takımdan ayrılacağı iddia edildi. Kanadalı oyuncunun yeni adresini İspanyollar duyurdu.

Haberin Devamı

27 yaşındaki Cyle Larin, Beşiktaş'ta Sergen Yalçın döneminde kazanılan şampiyonlukta oldukça etkili bir performans sergilemişti. Kanadalı sol kanat bu süreçte 45 müsabakada forma şansı buldu. Cyle Larin, Sergen Yalçın'la kazanılan şampiyonlukta 23 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Kanadalı oyuncu, şampiyonluk sezonunun ardından yokları oynadı ve etkisiz bir performans sergiledi. Beşiktaş'la yeni sözleşme konusunda yıllık maaş üzerinde anlaşma sağlayamayan Cyle Larin, Belçika temsilcisi Club Brugge ile sözleşme imzaladı.

27 yaşındaki oyuncu bu sezon Belçika temsilcisinde 13 maçta toplam 363 dakika sahada kalabildi. Cyle Larin, rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabildi. Belçika'da taraftarların tepkisini çeken Kanadalı oyuncunun takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Relevo'nun haberine göre; La Liga ekibi Cadiz, Cyle Larin için Club Brugge ile transfer görüşmelerine başladı. İki takım arasındaki pazarlıklarda son aşamaya gelindiği belirtildi. Kanadalı oyuncunun kiralık ve bonservisli transferinin ihtimaller dahilinde olduğu vurgulandı. Cyle Larin'in imzasının gelecek hafta açıklanabileceği kaydedildi.

27 yaşındaki oyuncunun Club Brugge ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Cyle Larin'in güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. Yıldız futbolcu daha önce Sigma Academy, Connecticut Huskies, Orlando City, Beşiktaş ve Zulte Waregem formaları giydi. Cyle Larin, Kanada Milli Takımı'nda 57 maçta şans buldu ve 23 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar