Beşiktaş Sergen Yalçın'ın o sözleri ortaya çıktı: Bir teknik direktör 'çözemiyorum' diyemez

Sergen Yalçın'ın o sözleri ortaya çıktı: Bir teknik direktör 'çözemiyorum' diyemez

08.12.2021 - 10:13 | Son Güncellenme:

Tarihinin en kötü dönemini yaşayan Beşiktaş'ta eleştirilere hedef olan teknik direktör Sergen Yalçın, Şubat 2013'te programda "Bir teknik direktör 'çözemiyorum' diyorsa o zaman ufak ufak yol görünür. Bir teknik direktör 'çözemiyorum' kelimesini kullanamaz. 'Çözemiyorum' kelimesi ne demek! Kim çözecek abi, ben mi çözeceğim buradan?" sözleri ortaya çıktı. 48 yaşındaki teknik adam, Giresunspor yenilgisi sonrası "Nasıl bir çözüm bulacağız, onu kestiremiyorum" şeklinde konuşmuştu.

Sergen Yalçının o sözleri ortaya çıktı: Bir teknik direktör çözemiyorum diyemez

Tarihinin en sıkıntılı dönemini yaşayan Beşiktaş'ta teknik direktörü Sergen Yalçın yoğun eleştirilere hedef oldu.

Haberin Devamı

Süper Lig'de liderin 18 puan gerisine düşen, 5-0'lık Borussia Dortmund yenilgisi sonrası Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çeken siyah-beyazlı takımda 48 yaşındaki teknik adamın Şubat 2013'te programdaki sözleri ortaya çıktı. 

'Kim çözecek abi ben mi çözeceğim buradan?'

Sergen Yalçın'ın 2013'te programda "Bir teknik direktör 'çözemiyorum' diyorsa o zaman ufak ufak yol görünür. Bir teknik direktör 'çözemiyorum' kelimesini kullanamaz. 'Çözemiyorum' kelimesi ne demek! Kim çözecek abi, ben mi çözeceğim buradan?" şeklindeki sözleri sosyal medyada gündem oldu. 4-0'lık Giresunspor yenilgisi sonrası düzenlediği basın toplantısında kötü gidişattan dolayı üzgün olduklarını vurgulayan Yalçın, "Futbolda böyle şeyler var. Nasıl bir çözüm bulacağız, onu kestiremiyorum" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı