Galatasaray Sergio Oliveira'nın ardından Galatasaray'a iki yıldız daha! Transfer için kritik hafta

Sergio Oliveira'nın ardından Galatasaray'a iki yıldız daha! Transfer için kritik hafta

10.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Okan Buruk'la birlikte yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarda güçlü bir orta saha oluşturma amacıyla Sergio Oliveira ile anlaşma sağlandı. Galatasaray idarecileri, takımın omurgasına iki yıldızı daha katmak için kolları sıvadı. İşte detaylar...

Sergio Oliveiranın ardından Galatasaraya iki yıldız daha Transfer için kritik hafta

Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılı takımda yeni sezonda yarışmacı bir kadro oluşturmak isteyen kurmayların sürpriz transfer planına MİLLİYET ulaştı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM İLK MAÇINA ÇIKTI

Galatasaray'da Okan Buruk'un imzasının ardından takıma ilk katılan isim olan Abdülkerim Bardakcı ilk maçına çıktı. Tecrübeli futbolcu, Sturm Graz müsabakasında 87 dakika sahada kaldı. Abdülkerim Bardakcı'nın adaptasyon süreci kendini belli etti.

Sergio Oliveiranın ardından Galatasaraya iki yıldız daha Transfer için kritik hafta

KAZIMCAN OYNAMADI

Sarı-kırmızılıların Avusturya kampında yer alan bir diğer transfer Kazımcan Karataş, Sturm Graz maçı kadrosuna alınmadı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sol bekte Patrick van Aanholt ile Ömer Bayram'ı kullandı.

SERGİO OLİVEİRA İMZAYI ATTI

Galatasaray Kulübü'nde yurt dışından ilk transfer dün gerçekleşti. Sarı-kırmızılılar, Porto'dan Sergio Oliveria'yı kadrosuna dahil ettiğini resmen açıkladı. 30 yaşındaki orta saha ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Süper Lig devi tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bildirimde Porto'ya 3 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği duyuruldu. Sarı-kırmızılılar, Portekizli yıldıza da yıllık 2 milyon 750 bin euro ödeyecek.

Haberin Devamı

Sergio Oliveiranın ardından Galatasaraya iki yıldız daha Transfer için kritik hafta

OLİVEİRA'DAN "AVRUPA FATİHİ" VURGUSU

Sarı-kırmızılıların yeni transferi Sergio Oliveira, imzasının ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Başarılı orta saha, "Başkanımıza ve bu transferin gerçekleşmesi için çaba harcayan herkese teşekkür ederim. İnanılmaz bir taraftar var. Bu stadyumun sıcaklığını hissetmek için sabırsızlanıyorum. Galatasaray tarihi geçmişi olan bir kulüp ve Avrupa'nın fatihi olarak anılıyor. Burada Galatasaray’ın ait olduğu yere gitmesi için yardım edeceğim. Takım arkadaşlarımla elimizden gelenin en iyisini yapmak için sahaya çıkacağız. Kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim. Eminim ki şampiyonlukları elde edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

HEM CARVALHO HEM GUEYE

Galatasaray’ın transfer çalışmaları kapsamında sürpriz planı ortaya çıktı. Orta sahada 6 numara için PSG’li Idrissa Gueye ve Real Betis’li William Carvalho’dan hangi ismi kadrosuna katacağı merakla beklenen sarı-kırmızılılarda eni bir strateji belirlendi. Buna göre sarı-kırmızılılar bu iki yıldızdan birini değil ikisini birlikte transfer etmek için harekete geçti.

Sergio Oliveiranın ardından Galatasaraya iki yıldız daha Transfer için kritik hafta

KRİTİK HAFTA

Galatasaray güçlü orta saha için yoğun mesai harcıyor. Porto’dan Sergio Oliveira’yı renklerine bağlayan Cim-Bom’da geçen sezonun aksayan bölgesi orta sahaya takviyeler için çalışmalar devam ediyor. Buna göre sarı-kırmızılılar ismi geçen Gueye ve Carvalho transferlerini beraber gerçekleştirmek hedefinde. Bu hafta iki oyuncunun bitirilmesi için kulüpleri ve oyuncular ile masaya oturulacak.

Sergio Oliveiranın ardından Galatasaraya iki yıldız daha Transfer için kritik hafta

SEFEROVİC, BOATENG VE DENAYER...

Diğer taraftan santrfor için İsviçreli golcü Haris Seferovic’in satın alma opsiyonlu kiralık gündemde. Sarı-kırmızılıların savunma hattında ise Jerome Boateng ve Jason Denayer opsiyonları bulunuyor.

Haberin Devamı