Sivasspor Servet Çetin'in prensine Suudi Arabistan kancası! Bonservisi belli oldu

Servet Çetin'in prensine Suudi Arabistan kancası! Bonservisi belli oldu

02.12.2023 - 18:33 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken tecrübeli futbolcuya Suudi Arabistan ekibinin talip olduğu iddia edildi. Suudi Arabistan temsilcisinin, kırmızı-beyazlılara teklifini sunduğu vurgulandı.

Servet Çetinin prensine Suudi Arabistan kancası Bonservisi belli oldu

Servet Çetin yönetimindeki Sivasspor'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Kırmızı-beyazlıların sezon başında renklerine bağladığı yıldız futbolcuya, Suudi Arabistan ekibinin talip olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Sivasspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Rey Manaj'ı Suudi Arabistan ekipleri yakın takibe aldı. Suudi Arabistan'dan birkaç ekibin 26 yaşındaki futbolcuyu istediği belirtildi.

26 yaşındaki santrfor için Sivasspor'a sunulan transfer teklifi de netlik kazandı. Kırmızı-beyazlıların yıldızı için 2 milyon euroluk bir transfer teklifinin sunulduğu kaydedildi.

Maddi olarak elini rahatlatma fırsatını değerlendirmek isteyen Sivasspor kurmaylarının Rey Manaj'ın satışına sıcak baktığı aktarıldı. 26 yaşındaki santrfor için ara transfer döneminde görüşmelerin ilerlemesinin beklendiği vurgulandı.

Sivasspor idarecilerinin Rey Manaj'la görüşerek oyuncunun fikrini soracağı kaydedildi. Arnavut santrforun maaş teklifinden tatmin olması halinde Suudi Arabistan'a transfer olmaya sıcak bakabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Sivasspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Rey Manaj, şu ana kadar 12 resmi maçta forma şansı buldu. Tecrübeli santrfor bu müsabakalarda 7 gol sevinci yaşadı. Kırmızı-beyazlılarla sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Rey Manaj'ın güncel piyasa değeri 1 milyon 200 bin euro.

Cremonese altyapısında futbola başlayan Rey Manaj daha sonra Sampdoria altyapısı, Inter, Pescara, Pisa, Granada, Albacete, Barcelona, Spezia ve Watford formaları giydi. Sivasspor, sezon başında bonservis bedeli ödemeden tecrübeli forveti renklerine bağladı.

Rey Manaj, Arnavutluk Milli Takımı'nda 30 maçta oynama başarısı gösterdi. Tecrübeli forvet bu mücadelelerde 6 gol sevinci yaşadı.