GalatasaraySetrak Yelegen GS Store mağzasını ziyaret etti

Setrak Yelegen GS Store mağzasını ziyaret etti

16.02.2016 - 15:29 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarıyla Galatasaray taraftarları arasında merak edilen isim olan Setrak Yelegen, Türk Telekom Arena'da bulunan GS Store mağazasını ziyaret etti.

Setrak Yelegen GS Store mağzasını ziyaret etti

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafla Galatasaray taraftarları arasında merak edilen kişinin kim olduğu belli oldu. Setrak Yelegen isimli Galatasaray taraftarı, Türk Telekom Arena’da bulunan GS Store mağazasına ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alper Narman da Yelegen ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Emaktar taraftar Setrak Yelegen'e Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı bir formanın yanı sıra Lazio karşılaşmasının bileti ve basketbol maçları için kombine kartı hediye edildi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Yelegen, sezon boyunca taraftarlardan Galatasaray'ı desteklemelerini isteyerek, "Galatasaray büyük bir camia, büyük bir kulüptür. Bu takım UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı aldığında dünyanın 1 numarası olmuştur. Bu takıma sahip çıkalım, takımımız başarıyı öyle kazansın. Türkiye'de hiçbir takım Galatasaray gibi olamaz. Tek bilek, tek yürek olarak taraftarlarımızla takımımıza destek olalım" ifadelerini kullandı.

KEŞFETYENİ
Hande Erçel'den sürpriz imaj değişikliği! İşte yeni hali
Hande Erçel'den sürpriz imaj değişikliği! İşte yeni hali

Cadde | 24.06.2025 - 07:52

Hande Erçel, sürpriz bir kararla saçını boyattı. İşte, saçına balyaj yaptıran Erçel'in son hali...

Yazarlar