Galatasaray Sevilla, Nelsson için teklifini artırdı, Galatasaray reddetti! İşte o rakam

Sevilla, Nelsson için teklifini artırdı, Galatasaray reddetti! İşte o rakam

17.08.2022 - 08:20 | Son Güncellenme:

İspanyol devi, Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi için teklifini artırdı, ancak Galatasaray yönetimi teklifi geri çevirdi.

Sevilla, Nelsson için teklifini artırdı, Galatasaray reddetti İşte o rakam

Marcao'yu renklerine bağlayan Sevilla, Galatasaray'ın diğer stoperi Nelsson'u renklerine katmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. İspanyol devi, ilk olarak Danimarkalı stoper için 15 milyon euro artı bonus teklif yapmıştı. Bu teklif kabul görmeyince kırmızı-beyazlı kulüp teklifini 17 milyon euroya yükseltti.   

Haberin Devamı

SEVILLA, BAYERN'İN STOPERİ NIANZOU İLE ANLAŞTI

Ancak sarı-kırmızılılar, bu teklifi de geri çevirip, Danimarkalı oyuncunun 25 milyon euroluk çıkış maddesini talep etti. Galatasaray'dan gelen olumsuz dönüşün hemen ardından rota değiştiren Sevilla, Bayern Münih'in 20 yaşındaki stoperi Nianzou ile anlaştı.

20 MİLYON EURO ÖDEYECEKLER

İspanyol kulübü bu transfer için Bayern'e 20 milyon Euro ödeyecek. Buna karşın mevcut kadrosunda Marcao ve Rekik dışında stoperi bulunmayan Sevilla'nın, Nelsson için önümüzdeki günlerde tekrar teklif yapabileceği belirtiliyor. İngiliz kulüpleri de 23 yaşındaki savunmacıyı takip ediyor. Teknik heyet ise Nelsson'un kalmasından yana görüş bildirmişti.