Şampiyonlar Ligi Sevilla Şampiyonlar Ligi'nde gol yağdırdı! Marcao mest etti

Sevilla Şampiyonlar Ligi'nde gol yağdırdı! Marcao mest etti

25.10.2022 - 23:23 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla rakibine gol yağdırdı. Müsabakada öne çıkan isimlerden biri eski Galatasaraylı Marcao oldu.

Sevilla Şampiyonlar Liginde gol yağdırdı Marcao mest etti

Şampiyonlar Ligi'nde günün 2 açılış maçında nefes kesen mücadeleler oynandı. Chelsea Kai Havertz ile 3 puana uzanırken Sevilla rakibine gol yağdırdı. Müsabakada öne çıkan isimlerden biri eski Galatasaraylı Marcao oldu.

CHELSEA SALZBURG'U YIKTI
UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. hafta karşılaşmasında Chelsea deplasmanda Salzburg ile karşılaştı. İngiliz ekibi mücadeleyi 2-1 kazandı.

Haberin Devamı

Chelsea'ye galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Mateo Kovacic ve 64. dakikada Kai Havertz attı. Salzburg'un tek golünü 48. dakikada Junior Adamu kaydetti.

Bu sonucun ardından Chelsea, puanını 10'a çıkardı ve gruptaki son maçlar öncesinde üst tura çıkmayı garantiledi. Salzburg ise 6 puanda kaldı.

Grubun son haftasında, Chelsea, Dinamo Zagreb'i ağırlayacak. Salzburg, Milan deplasmanına gidecek.

Sevilla Şampiyonlar Liginde gol yağdırdı Marcao mest etti

SEVILLA GOL YAĞDIRDI
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında Sevilla ile Kopenhag karşı karşıya geldi. İspanya'da oynanan zorlu mücadeleyi Sevilla Kopenhag'ı 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmada İspanyol ekibine galibiyeti getiren golleri, 61. dakikada Youssef En Nesyri, 88. dakiakada Isco ve 90. dakikada Gonzalo Montiel attı.

Haberin Devamı

Kopenhag'da Davit Khotcholava, uzatma dakikalarında kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

İLK GALİBİYET
Bu sonucun ardından Sevilla, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk galibiyetini aldı ve puanını 5'e çıkardı. Kopenhag, 2 puanda kaldı. Grubun son haftasında Sevilla, Manchester City deplasmanına gidecek. Kopenhag, sahasında Borussia Dortmund'u ağırlayacak

MARCAO SAHANIN EN İYİLERİNDEN
Sevilla'da, Galatasaray'dan transfer edilen Marcao, 90 dakika sahada kaldı. Kopenhag karşısında 90 dakika sahada kalan Marcao, 7.1 reyting ile takımının en iyilerinden biri oldu.

Yazarlar