Beşiktaş Sevilla'dan Beşiktaşlı yıldıza 6 milyon euroluk teklif!

Sevilla'dan Beşiktaşlı yıldıza 6 milyon euroluk teklif!

29.06.2022 - 23:42 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer gelişmeleri yaşanıyor. İspanyol basınında çıkan habere göre Sevilla Beşiktaşlı yıldız için kesenin ağzını açtı.

Sevilladan Beşiktaşlı yıldıza 6 milyon euroluk teklif

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş iki imza ile transfere başladı. Kartal'ın çok istediği Weghorst'un İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Transferlerin yanı sıra takımdan ayrılacak isimler merak edilirken Sevilla, sürpriz bir şekilde siyah-beyazlı futbolcuyu gündemine aldı.

Haberin Devamı

İKİ RESMİ İMZA VAR, WEGHORST YOLDA
Transferde Gedson Fernandes ve Romain Saiss’i resmen renklerine bağlayan Beşiktaş’ta, Wout Weghorst için geri sayım sürüyor. Siyah-beyazlı profesyoneller her konuda anlaşma sağlanan Hollandalı golcünün sözleşmesini hazırladı. Burnley'den 1 yıl kiralanan Weghorst'un İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

KONDİSYON VE TAKTİK ÇALIŞTI
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Valerien Ismael’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmalarıyla başlayan idman, pas çalışması sonrası oynanan çift kale maçla sona erdi. Siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarına yarın saat 10.30 ve 16.00’da yapacağı çalışmalarla devam edecek.

Haberin Devamı

YARINI BEKLEYİN MESAJI
Siyah-Beyazlı kulüp bugün, özellikle Gedson Fernandes transferinin taraftara duyurulduğu video üzeriden yapılan forma eleştirilerine cevap niteliğinde bir paylaşımda bulunmuştu. Fernandes'in basına tanıtıldığı sırada yeni transfere Beşiktaş formasının giydirilmemesine yönelik gelen eleştirilere, "Yarını bekleyin" denildi.

19.03'te yapılan videolu paylaşım, Gedson Fernandes'in üzerinde Beşiktaş forması olmamasından dolayı yapılan eleştirilere cevap niteliği taşıdı. Videoda eleştirilerin bir kısmı yayınlandı.

"Gedson Beşiktaş'ta oynarken forma giymeyecek mi? Giyecekse transfer videosunda neden forma giymedi? En azından tişört giymesi için ikna edildiği doğru mu?"
"Forma lansmanı ne zaman?"
"Forma olmayınca Gedson'dan Picasso çıkarmışlar... Tişört ile gömlek ile oyuncu paylaşmak... Önce Saiss, şimdi Gedson... Beşiktaş formasını tanıtmanın tam zamanı da değil miydi?"
"Gedson forma giymedikçe Galatasaraylılar umutlanıyor diye bizimkilerin Gedson'a ısrarla forma giydirmemesi..."
"Gedson'a video çekin forma tanıtımında da kullanın."
"Admin artık Gedson'u formalı paylaş!"
"Lütfen Gedson'u formalı görelim!"
"Gedson'un forması nerede?"

Sevilladan Beşiktaşlı yıldıza 6 milyon euroluk teklif

SEVİLLA'DAN MONTERO'YA MARKAJ
Savunma hattına takviye yapmayı planlayan LaLiga ekibi Sevilla'nın gündemine sürpriz bir isim geldi. El Chiringuito TV'de yer alan habere göre Sevilla, Beşiktaş'ın defans oyuncusu Francisco Montero ile ilgileniyor.

Haberin Devamı

6 MİLYON EURO'LUK TEKLİF
Haberin detaylarında ise İspanyol kulübünün şimdiden 6 milyon Euro'luk ilk teklifi sunduğu iddia ediliyor.

İspanya'da daha önce Atlético Madrid ve Deportivo La Coruna formaları giyen 23 yaşındaki stoperin Siyah-Beyazlı ekiple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile 25 maça çıkan İspanyol stoper, 2 kez fileleri havalandırmış ve 1 kez de asist yapma başarısı göstermişti.
Savunma bölgesine takviye planlayan Sevilla'nın uzun süredir Galatasaray forması giyen Marcao ile de ilgilendiği haberleri gündemde yer alıyordu

TAKIMIN İLK FRİKİKÇİSİ GEDSON
Takım antrenmanında özellikle oyun zekasıyla teknik ekibin beğenisini kazanan Gedson, Valerien Ismael’in planlamasında orta dörtlünün merkezinde Josef de Souza’yla birlikte oynayacak. Ismael, genç futbolcunun hücum organizasyonlarındaki etkisini maksimum şekilde kullanmayı hedefliyor. Bire bir pozisyonlardaki başarısı ve duran toplardaki skorer kimliğiyle dikkat çeken Gedson, takımın birinci frikikçisi olacak.

Haberin Devamı