Trabzonspor Sezonun hediyesi!

Sezonun hediyesi!

18.05.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de iç sahada son maçına çıkıyor.

Sezonun hediyesi

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de iç sahada son maçına çıkıyor. Ligi 3. sırada bitirme hedefini son ana kadar zorlamak isteyen 5 puan gerisinde olduğu Beşiktaş’ı ağırlayacak.

Bu sezon iyi futbolu ve genç yıldızlarının başarısıyla ligin en sevilen takımlarından olan bordo-mavililer, adeta camiaya bir hediye verecek. Hem 3.’lük şansı için adım atılmış olacak hem de prestij açısından kazanım sağlanacak. Bu sezon evinde Fenerbahçe (2-1) ve Galatasaray’ı (4-0) deviren Karadeniz ekibi, Beşiktaş’ı da yenip, sahasındaki derbileri kazanmış olmak istiyor. Ayrıca yeni stadı Medical Park’ta daha önce oynadığı iki maçı da kaybettiği Beşiktaş’a karşı şanssızlığın kırılması hedeflenecek.

Avrupa Ligi gruplarına direkt gitme şansını da bir yandan düşünen teknik direktör Ünal Karaman, bu sayede hem yeni sezonu geç açmak hem de ekonomik olarak belli bir kazanım almayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Taraftarlarıyla da son kez buluşacak olan bordo-mavili ekip, adeta bir kutlama havasında 90 dakikayı bitirip, 2018-19 sezonu en güzel şekilde uğurlamayı amaçlıyor. Öte yandan, kulübün simge isimlerinden Şenol Güneş ve eski forvetleri Burak Yılmaz’a karşı da özel bir mücadele oynanacak.

Yazarlar