Beşiktaş Shinji Kagawa kimdir? Beşiktaş'ın yeni transferi kaç yaşında?

Shinji Kagawa kimdir? Beşiktaş'ın yeni transferi kaç yaşında?

31.01.2019 - 14:50 | Son Güncellenme:

Shinji Kagawa, Beşiktaş için yola çıktı. Yıldız futbolcu Shinji Kagawa'nın 15:00'da İstanbul'a inmesi bekleniyor. Transferin son gününde kadrosuna kattığı Japon futbolcu Shinji Kagawa'nın kariyeri Beşiktaş'lı taraftarlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Shinji Kagawa kimdir Beşiktaşın yeni transferi kaç yaşında

Shinji Kagawa, profesyonel futbol kariyerine FC Miyagi takımında başladı. Ülkesinin takımlarından Cerezo Osaka takımında 4 yıl boyunca forma giyen ve kendini ispat eden Shinji Kagawa Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'a transfer oldu. Burada oynadığı süre zarfında bonservis ücretini tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarmayı başaran Shinji Kagawa, 2012 yılında 16 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Manchester United'a transfer oldu. United'da iki yıl geçiren Japon futbolcu bu sürenin ardından eski takımı Borussia Dortmund'a 8 milyon Euro bonservis bedeli ile geri döndü.

Haberin Devamı

Orta saha ve on numara pozisyonlarında forma giyen Japon yıldız Shinji Kagawa 29 yaşında ve 1,75 boyunda! Sağ ayağını kullanabilen Shinji Kagawa, satın alma opsiyonu Beşiktaş'ta olmak kaydıyla 1.1 milyon Euro karşılığında futbolcu ile anlaşıldığı iddia edildi.