Karagümrükspor Shota Arveladze: Kim daha iyi bağırıyorsa ona faul veriyoruz!

Shota Arveladze: Kim daha iyi bağırıyorsa ona faul veriyoruz!

25.02.2024 - 19:17 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 27'nci haftasında Alanyaspor ile puanları paylaşan Fatih Karagümrük'te teknik direktör Shota Arveladze açıklamalarda bulundu.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Shota Arveladze, Süper Lig'in 27'nci haftasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Mücadeleyi değerlendiren Shota Arveladze, "Maçta çok şeyler oldu. Golü iyi zaman da attık, iyi de başladık. 10 kişi kalışımız bizi biraz şaşırttı, beklenmeyen bir kırmızı kart oldu. İkinci devre iyi durduk diye düşünüyorum ama zor oluyor tabi 10 kişi kalınca" ifadelerini kullandı.

Son dakikalarda verilen penaltıyla ilgili de yorumda bulunan Shota Arveladze, "Çok hafif, çok basit kararlar alınıyor. Bağırmaya faul veriyoruz. Kim daha iyi bağırıyorsa ona faul veriyoruz. Futbolcuları aslında tebrik etmek istiyorum. Hiç kolay değil, Alanya da biz de puan peşindeyiz. Rakip, iyi top çeviren bir takım. Son dakikada VAR’a gitmemesi bile tuhaf geliyor. Son saniye verilen karar oldu. Hangi parmak dokundu onu bile göremiyoruz. Bu kadar net şekilde kararlar veriliyor. Söyleyeceğimiz fazla bir şey yok" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Shota Arveladze ayrıca toplantının yapıldığı salondan ayrılırken, soru sorulmamasıyla ilgili olarak, "Neden buraya geliyoruz. Kimse bir şey sormuyor. Ne kırmızı kırmızı kartı soruyorlar" dedi.

Yazarlar