Kayserispor Silviu Lung'un final performansı beğeni topladı

Silviu Lung'un final performansı beğeni topladı

28.05.2022 - 10:29 | Son Güncellenme:

Yukatel Kayserispor'un Rumen kalecisi Silviu Lung, Türkiye Kupası final maçında gösterdiği performansla beğeni topladı.

Silviu Lungun final performansı beğeni topladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele veren Kayserispor, oynadığı 8 maçta 6 galibiyet alırken 2 kez mağlup oldu. Türkiye Kupası'na bu sezon 3. turdan dahil olan sarı kırmızılılar, sırasıyla Artvin Hopaspor, Iğdır FK, Aksaray Belediyespor, Fenerbahçe Beşiktaş ve Trabzonspor'u elerken Sivasspor'a yenilerek kupayı alamadı.
Kayserispor'un bu sezon Türkiye Kupası'nda oynadığı maçlar ve sonuçları ise şu şekilde:

3.Tur: Kayserispor-Artvin Hopaspor 3-0
4.Tur: Kayserispor-Iğdır FK 4-0
5.Tur: Kayserispor-68 Aksaray Belediyespor 4-0
Son 16 Tur: Fenerbahçe-Kayserispor 0-1
Çeyrek Final: Beşiktaş-Kayserispor 1-2
Yarı Final 1.Maç: Trabzonspor-Kayserispor 1-0
Yarı Final 2.Maç: Kayserispor-Trabzonspor 4-2
Final Maçı: Kayserispor-Sivasspor 2-3

Haberin Devamı

Silviu Lung performansıyla beğeni topladı
Kayserispor ile Sivasspor arasında oynanan Türkiye Kupası Final maçında kalesinde 3 gol görmesine rağmen Silviu Lung, büyük beğeni topladı. İstanbul Olimpiyat stadında oynanan maçta Sivasspor'a karşı önemli kurtarışlar yapan Lung, maçı izleyenlerin alkışını aldı.

İlhan Parlak: "Hayatımın ve kariyerimin en önemli karşılaşmasıydı”
Sivasspor maçında karşılaşmaya yedek olarak başlayan ve 100. dakikada Olivier Kemen’in yerine oyuna dahil olan tecrübeli oyuncu İlhan Parlak, 107. dakikada attığı golle skoru 2-2 yaptı. Attığı gol sonrası sevincini taraftarlarla paylaşan kaptan İlhan, maçın 3-2 bitmesi sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. İlhan’ı takım arkadaşları teselli etti.

Haberin Devamı


Maç sonrasında duygularını dile getiren İlhan Parlak, "Sivasspor'a karşı iyi mücadelede ortaya koyduk. Öne geçtik, uzatmalarda geriye düştük, tekrar beraberliği yakaladık, ama son dakikalarda yediğimiz golle kupayı kazanamadık. Bu maçın benim için anlamlı bambaşkaydı. Hayatımın ve kariyerimin en önemli karşılaşmasıydı. Kayserili hemşerilerimiz mutlu edemediğim için gerçekten çok üzgünüm. Kayseri’den buraya binlerce insan geldi. Onları Kayseri’ye huzursuz ve mutsuz gönderdiğimiz için hepsinden özür diliyoruz" dedi.

Yazarlar