Dünyadan Futbol Simon Kjaer'den Suudi Arabistan itirafı! 'Reddettim'

Simon Kjaer'den Suudi Arabistan itirafı! 'Reddettim'

22.03.2024 - 19:33 | Son Güncellenme:

Milan'ın tecrübeli futbolcusu Simon Kjaer, Suudi Arabistan'dan teklifler aldığını ancak bunları kabul etmediğini açıkladı.

Simon Kjaerden Suudi Arabistan itirafı Reddettim

Serie A devlerinden Milan'da forma giyen Simon Kjaer suskunluğunu bozdu. Danimarka Milli Takımı'nın kampında bulunan tecrübeli savunmacı, Bold'a röportaj verdi.

Haberin Devamı

Milan'daki geleceği hakkında konuşan Simon Kjaer, "Bana kalırsa, olmak istediğim yerdeyim. Milan için oynuyorum ve kendimi iyi hissediyorum. Dört yıl önce geldiğim zaman yedinci veya sekizinci sıradaydık. Şimdi her sezon Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Eğer Milan'da kalabilirsem çok mutlu olurum. Eğer Milan olmazsa, ailemle birlikte ne istediğimi özgürce seçebilirim. Bu durum beni endişelendirmiyor, sorun yok" dedi.

Suudi Arabistan'dan aldığı teklifleri reddettiğini belirten Simon Kjaer, "Hayır dersem yalan söylemiş olurum. Daha önce Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri reddettim. Bunu birçok nedenden dolayı yaptım. Her şeyden önce olmak istediğim yerdeyim. Her zaman Milan için oynamak istedim ve Milan'da güzel bir hayatım var. Ailemle birlikte birçok kez yer değiştirdik. İtalya evimiz oldu. En uzun süre yaşadığımız ve en çok eğlendiğimiz yer burası. Bu, tüm aile için geçerli" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Simon Kjaer'in Milan ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Tecrübeli stoper bir dönem Fenerbahçe'de de forma giymişti.

Yazarlar