Skorer 'Sıra Denizli'ye geldi'

'Sıra Denizli'ye geldi'

10.12.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

'Sıra Denizli'ye geldi'

Sıra Denizliye geldi


Adanaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Beşiktaş'ı yendik, umutsuz havayı dağıttık. Denizli'yi de geçeceğiz" dedi


       Adanaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligin sürpriz ekibi Denizlispor'dan çekinmediklerini, rakiplerini yenerek, sahalarındaki ilk galibiyete ulaşacaklarını iddia etti.
       Karaman, "Üç puandan başka alternatifimiz yok. Şimdi söz futbolcularda. Oynayacakları futbol ve alacakları sonuçla yüzümüzü güldüreceklerine inanıyorum" dedi.
       Beşiktaş'ı yenerek, umutsuz havayı dağıttıklarını ifade eden Karaman, "Şimdi sıra Denizli'ye geldi. Artık umutsuzluğa yer yok. Sahaya çıkan her futbolcum 90 dakika boyunca koşacak, savaşacak ve forması için terini akıtacak. Aldığımız sonuçlardan çok, gittiğimiz yol önemli. Bir takım yenebilir de, yenilebilir de. Ancak şerefinle yenilmeyi bileceksin. Ruhsuz ve mücadelesiz bir oyunu kaldıramam" diye konuştu.
       Fenerbahçe'nin, Sergen'i göndermesinin ardından Oğuz'u alacakları şeklinde çıkan haberleri değerlendiren Karaman, "Yok öyle bir şey. Bu tamamen spekülasyon. Oğuz'a ihtiyacımız var" açıklamasını yaptı. Genel Menajer Şehabeddin Yavuzer de böyle bir görüşme yapmadıklarını bildirdi.
       Öte yandan kadro dışı bırakılan Cenk, Yavuz, Bülent ve Şenol'a çeşitli kulüplerden teklif gelmeye başladı. Cenk'in Samsunsporlu Uğur ile takası gerçekleşmezken, bu oyuncu ile birlikte Şenol'a da Kombasan Konyaspor kancayı taktı. Ancak Turuncu - Beyazlılar, Cenk için 2.5 milyon dolar isterken, Şenol için de 135 milyar lira fiyat belirledi.