Basketbol Sırada Walters Tavares var

Sırada Walters Tavares var

01.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Dixon, Sloukas ve Antic’ten sonra şimdi de gözünü Tavares’e çevirdi. Gran Canaria’da forma giyen 2.21’lik dev, sarı-lacivertliler’in ilk hedefi. İtalyan yıldız Datome için de görüşmeler devam ediyor.

Sırada Walters Tavares var

Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekibin listesinde iki oyuncunun ismi ağırlık kazanmış durumda. İlk etapta, İspanya’da Gran Canaria forması giyen 2.21’lik Walters Tavares’i transfer etmek isteyen Fenerbahçe, Yeşil Burun Adaları doğumlu dev için menajeriyle bir kaç kez buluştu ve transferin şartlarını konuştu.

Haberin Devamı

Ancak Tavares’in takımından ayrılma konusunda çok istekli olmaması 25 yaşındaki oyuncunun transferinin önündeki en büyük engel gibi duruyor.

Fenerbahçe’nin çok istediği bir diğer isim de İtalyan Luigi Datome. NBA’de Boston Celtics forması giyen, hem 4, hem de 3 numaralı pozisyonlarda oynabilen Datome 27 yaşında ve 2.03 boyunda.

Datome’nin NBA’de kalmayı öncelikli olarak istediği ancak Avrupa’dan gelen teklifler arasında Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Öte yandan sarı-lacivertliler Pero Antic ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yazarlar