ING Basketbol Süper Ligi Sırplar'ın Djordjevic şaşkınlığı: Üzerinde kupa laneti var!

Sırplar'ın Djordjevic şaşkınlığı: Üzerinde kupa laneti var!

14.06.2022 - 13:26 | Son Güncellenme:

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Anadolu Efes'i 3-1'le geçen Fenerbahçe Beko mutlu sona ulaştı. Sırp basını, sarı-lacivertli takımın başantrenörü Djordjevic'le ilgili detayı ortaya çıkardı.

Sırpların Djordjevic şaşkınlığı: Üzerinde kupa laneti var

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i 80-92'lik skorla mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Bu sonucun ardından sarı-lacivertlilerin baş antrenörü Aleksandar Djordjevic ile ilgili ilginç bir durum ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ATAMAN MAÇ BİTMEDEN MESLEKTAŞINI TEBRİĞE GİTTİ

Mücadelenin bitimine 50 saniye kala ise farkın açılmasıyla Ergin Ataman, Fenerbahçe benchini tebrik etmeye gitti. Deneyimli başantrenör bir süre meslektaşını şampiyonluktan dolayı kutladı. Bu esnada saha için Efesli basketbolcular parkede oyunu bıraktı. Öte yandan benchlerin saha içine taşmasıyla maçın hakemi iki takımı da uyardı. Son düdüğün çalmasıyla sarı-lacivertliler sporcular büyük coşku yaşadı.

Sırpların Djordjevic şaşkınlığı: Üzerinde kupa laneti var

FENERBAHÇE'DEN ATAMAN'A GÖNDERME
Sarı-Lacivertli ekip mücadelenin ardından Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman'ın bir önceki karşılaşma sonunda söylediği sözlere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile göndermede bulundu. Sosyal medya hesabından kupayı kaldırdığı anları paylaşan Sarı-Lacivertli ekip, "Kupayı Ataşehirlrşdlslkskskks" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

F.BAHÇE'NİN DIMITRIS ITOUDIS İLE ANLAŞTIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ

Anadolu Efes THY Euroleague'i şampiyon olarak tamamlarken, Fenerbahçe bu turnuvada play-off'a kalamamıştı. Bu gelişmenin ardından sarı-lacivertlilerin hoca arayışlarına başladığı ve Dimitris Itoudis ile anlaştığı iddia edilmişti. Ardından Yunan coach da CSKA Moskova ile yollarını ayırmıştı.

Sırpların Djordjevic şaşkınlığı: Üzerinde kupa laneti var

'YERİNE BAŞKASI GELECEK'

Sırp basını Fenerbahçe Beko'nun zaferinin ardından bu duruma dikkat çekti. Djordjevic'in Avrupa şampiyonu Anadolu Efes'i yenerek takımını şampiyonluğa taşıdığı belirtilerek "Djordjevic Türkiye'deki final serisinde büyük sürprize imza attı. Avrupa şampiyonu Efes'i 3-1 mağlup etti. Sırp coachun yerini şimdi çok büyük ihtimalle yeni bir isim alacak" denildi.

Sırpların Djordjevic şaşkınlığı: Üzerinde kupa laneti var
ÜZERİNDE 'KUPA LANETİ' VAR

Aleksandar Djordjevic'in üzerinde 'Kupa laneti' olarak nitelenen bir şanssızlığın bulunduğu da ülkesindeki haberlere yansıdı. Djordjevic'in geçtiğimiz sezon Virtus Bologna'yı İtalya'da şampiyon yaptığı, ardından kulüple ilişkisinin kesildiği, benzer bir durumun şimdiki takımında da yaşanmak üzere olduğu vurgulandı.

'MÜKEMMEL BİR GÜN'
Fenerbahçe Beko Başantrenörü Aleksandar Djordjevic, Anadolu Efes maçı sonrası şampiyonluk için konuştu. Sırp başantrenör, "Gerçekten inanılmaz bir başarı, her gün bunun için çalıştık, sonunda şampiyon olduk. Herkes gerçekten kendi kimliğini buldu. Bunun için çalıştık ve bunu hak ettik. Herkesle gurur duyuyorum, çok mutluyum. Birçok kişi bu şampiyonluk için çalıştı. Bunu hayal ediyorduk ve buna ulaştık. Tadını çıkaracağız bunun. Anadolu Efes'e karşı nasıl oynamamız gerektiğini biliyorduk. Nasıl hazırlandığımızı herkese gösterdik. Oyuncularım buna inandı ve müthiş iş çıkarttılar. Herkesi tebrik ediyorum. Fenerbahçe için mükemmel bir gün. Benim için bir gurur." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı