Galatasaray 'Şişman kız' benzetmesi

'Şişman kız' benzetmesi

25.04.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, şampiyonluk konusunda yorum yapmayacağını söyledi, “Şişman kız sahneye çıkmadan opera bitmez” diye konuştu.

Şişman kız benzetmesi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, dürüst, mert ve adil oyundan yana olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Bütün rakiplerinin değerli olduğunu dile getiren Cengiz, “Türk spor camiasını bir bütün olarak düşündüğünüzde bunun içinde büyük parçalar var. Biz bu hafta bu büyük parçalardan biri ile karşılaşacağız. Beşiktaş bu değerli ve büyük parçalardan biri” diye konuştu.

Sarı-kırmızılıların başkanı şöyle devam etti:

“Bu toplumu oluşturan sosyal paydaların tamamı ulusu oluşturan çimentodur. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Akhisarspor, Kütahyaspor da bu bütünün parçalarıdır. Bu parçalar içinde biri daha büyük ve biri daha etkin olabilir ama hepsi kendi içinde çok değerli. Bu bağlamda bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Bu yarış içerisinde her zaman en önde ipi göğüsleyen biz olmak istiyoruz.”

UEFA yoğun

Haberin Devamı

Şampiyonlukla ilgili konuşmanın şu an için erken olduğuna vurgu yapan Mustafa Cengiz, “Hem rakibe saygı hem de bizim ve rakiplerimizin verdiği düzgün mücadeleler bağlamında şimdiden şampiyonluk hakkında bir şey demem. Şişman kız sahneye çıkmadan opera bitmez. Son düdüğün çalınması gerek. O zaman inşallah haklı olarak biz şampiyon oluruz” yorumunda bulundu.

Cengiz, UEFA’nın finansal fair play kriterleri ile ilgili bir soruya, “Sanırım yoğunluktan 11 Mayıs’a kaldı. Biz her hafta güncel bilgileri UEFA’ya veriyoruz. Özellikle taraftarlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Lisanslı ürünlerde, biletlerde, localarda verdikleri destek muazzam. Bu destek UEFA’nın da gözünden kaçmıyor” cevabını verdi.

1905 GSYİAD’da yeniden başkanlığa seçilen Metin Öztürk ile yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in elinden aldı.

Şişman kız benzetmesi

Yazarlar