Dünyadan Futbol Skandal olay! Theo Hernandez'in evine hırsız girdi

Skandal olay! Theo Hernandez'in evine hırsız girdi

19.10.2022 - 16:54 | Son Güncellenme:

Son dönemlerde futbolculara yönelik düzenlenen soygun girişimlerine bir yenisi daha eklendi. Milan'ın Fransız futbolcusu Theo Hernandez'in evine hırsız girdi. İşte detaylar..

Skandal olay Theo Hernandezin evine hırsız girdi

Son dönemlerde sporcuların evlerine yönelik gerçekleştirilen soygun girişimleri giderek artış gösterirken, İtalya Serie A takımlarından Milan'ın formasını giyen Theo Hernandez ve ailesi, skandal bir hırsızlık olayı ile sarsıldı.

Haberin Devamı

EVDE AİLESİ VARDI

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Theo Hernandez'in evine bir grup hırsız girdi. Olay sırasında Fransız futbolcu evde bulunmuyordu ancak Hernandez'in nişanlısı Zoe Cristofoli ve çiftin altı aylık oğlu Theo Junior evdeydi.

ZORLA KASAYI AÇTIRDILAR

Aktarılan bilgilere göre ise eve giren hırsızlar, Zoe Cristofoli'ye içerisinde değerli eşyaların bulunduğu kasayı zorla açtırdı ve binlerce euro değerinde kıymetli eşyayı çalarak olay yerinden uzaklaştılar.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Soygun sonrası polise haber verilirken, Zoe Cristofoli yaşananları görevlilere anlattı. Kamera kaydı görüntülerinin yardımı ile soruşturma devam ediyor.

FUTBOLCULARA YÖNELİK HIRSIZLIK GİRİŞİMLERİ

Haberin Devamı

Son dönemde futbolcuların evlerine sık sık hırsızlık girişimleri gerçekleştirilmeye devam ediyor. En son geçtiğimiz haftalarda Juventus'un yıldızı, Angel Di Maria'nın evine hırsızlar girmeye çalışmış ancak başarılı olamamışlardı.

Yine benzer şekilde Ağustos ayında Pierre-Emerick Aubameyang'ın evine silahlı soyguncular girmiş ve iddialara göre Gabonlu golcüyü darp edip, çaldıkları değerli eşyalar ile kayıplara karışmışlardı.