Futbol Skor üstüne skor bildi, 5 maçta 1310.42 oran yakaladı

Skor üstüne skor bildi, 5 maçta 1310.42 oran yakaladı

05.11.2023 - 12:03 | Son Güncellenme:

Misli’ye gelen kazanıyor, Misli daha yüksek oranlarla kazandırıyor… Bir Misli üyesi dün oynanan maçlardan oluştuğu 5 maçlık iddaa kuponunda skor tahminleri ve bir tane de maçın kaç farkla biteceğine yönelik tercihlerde bulundu. Yaptığı seçimler oldukça riskli ve yüksek oranlı tercihlerdi.

Skor üstüne skor bildi, 5 maçta 1310.42 oran yakaladı

Kullanıcı aynı zamanda, Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

Haberin Devamı

3 maçın ilk yarı skorunu bildi, 44. dakikada nefes aldı…

Misli üyesi kuponundaki 5 maçtan 3’üne ilk yarı skor tahmininde bulundu. Avusturya Ligi karşılaşması Tirol – Salzburg mücadelesinde konuk ekibin ilk yarıyı 1-0 önde kapatacağını düşünen üye bu tercihinde yanılmadı ve 3.04 oran bildi. Danimarka Ligi’ndeki Lyngby – Odense maçı için de aynı tahmine oynayan üye, Odense’nin erken gelen golüne rağmen ilk yarıyı 1-0 önde bitirmesiyle 2’de 2 yaptı ve bu maçta da 4.49 oran tutturdu.

Hollanda Ligi’nde sezona muhteşem devam eden PSV Eindhoven’a da ilk yarıdan güvenen üye, PSV’nin Heracles karşısında deplasmanda ilk yarıyı 2-0 önde bitireceğini düşündü. 22. dakikada Luuk de Jong’un golüyle 1-0 öne geçen PSV, ilk yarının sonuna kadar girdiği pozisyonları değerlendiremedi. 44. dakikada Jerdy Schouten bu sezonki ilk golünü atarak skoru 2-0’e getirdi ve kupona adeta can verdi. Bu maçın oranı ise 4.98’di.

Haberin Devamı

Benfica ikinci yarı açıldı…

Portekiz Ligi’nde Chaves deplasmanına giden Benfica’ya da güvenen Misli üyesi, 5.95’lik oranıyla Benfica’nın maçı 2-0 kazanacağına yönelik skor tahmini yaptı. İlk yarıda gol çıkmayınca üyenin gol umutları ikinci yarıya kaldı. Rakibi üstündeki baskıyı artıran Benfica, 59. dakikada öne geçti. Kupon için ilk gol oldukça güzel bir zamanda gelmişti. 80. dakikada verilen penaltı sonrası Joao Mario skoru 2-0’a getirdi. Bundan sonra riskliydi çünkü Benfica, 10 kişi kalmış rakibine karşı pozisyonlara giriyordu. Ancak maç bu skorla sona erdi ve üye 4. maçını da bilmiş oldu.

Panathinaikos maçında 90. dakikada kupon gitti, geldi…

Yunanistan Ligi mücadelesi Lamia – Panathinaikos mücadelesinde Misli üyesi konuk ekibin maçı tek farklı kazanacağına yönelik 3.24 oranlı bir tercihte bulundu. Panathinaikos ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. 64. dakikada Lamia skoru eşitleyen golü attı. Maç 75. dakikadan sonra iyice alevlenmeye başladı. Önce 78. dakikada ev sahibinin attığı golü VAR iptal etti. Sonrasında Fenerbahçe’de de top koşturan Willian Arao, Panathinaikos’ta 83. dakikada kırmızı kart gördü. Kupon iyice zora girmişken sahneye 90. dakikada Andraz Sporar çıktı ve Panathinaikos’u 2-1 öne geçirdi. Kuponun tutması için bu skora yeterliydi ancak 90+9’da beklenmedik bir şey oldu. Panathinaikos penaltı kazandı! Penaltının gol olması halinde kupon yatacaktı ancak takımını öne geçiren Sporar penaltıyı kaçırdı. Maç 2-1 sona erdi ve konuk ekip tek farklı kazanınca üyenin kuponu da gelmiş oldu.

Haberin Devamı

Misli üyesi böylece 1310.42 oranlı kuponunu tutturarak 40 TL’ye 46 bin 910 TL kazanmış oldu. Üye, bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Skor üstüne skor bildi, 5 maçta 1310.42 oran yakaladı