Skorer Slimani, Falcao’nun yapamadığını yaptı

Slimani, Falcao’nun yapamadığını yaptı

17.09.2019 - 13:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray’a giden futbolcunun yerini doldurması için Monaco’ya transfer edilen Slimani, bunu fazlasıyla yerine getirdi, Kolombiyalı’dan daha hızlı bir başlangıç yaptı.

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de geçirdiği kiralık sezonun ardından Monaco’nun yolunu tutan Islam Slimani, yeni sezona fırtına gibi başladı. Galatasaray’a giden Radamel Falcao’nun yerini doldurması için transfer edilen oyuncu, bu görevi şu ana kadar fazlasıyla yerine getirdi.

Üç maçta üç golle başladı
Cezayirli oyuncu, forma giydiği ilk üç maçta üç gol kaydetti. İlk maçı olan Nimes karşısında fileleri havalandıran Slimani, sonrasında Strasbourg karşısında iki defa fileleri havalandırdı. Marsilya maçını boş geçen oyuncu toplamda üç gole erişti.

Falcao ikide kalmıştı
Radamel Falcao, Monaco kariyerini üç maçta iki golle başlamıştı. 2013-14 sezonunda Bordeaux, Montpellier, Toulouse olmak üzere ilk üç maçında forma giyen Kolombiyalı futbolcu, bu karşılaşmalarda 2 gol atarak sezona başlamıştı. Slimani’nin Monaco kariyeri, meslektaşınınkinden daha skorer başladı.

Haberin Devamı

Fransa'da performansı konuşuluyor
Fransız basını da futbolcuyla ilgili övgülerle doldu taştı. Nantes takımının geçtiğimiz yıllarda transfer etmek istediği ancak bunda başarısız olduğu futbolcu için bir çok internet sitesi ve gazetede özel haberler yapıldı.

Slimani, Falcao’nun yapamadığını yaptı