Galatasaray Sneijder, Atletico Madrid'in takibinde!

Sneijder, Atletico Madrid'in takibinde!

28.06.2014 - 09:26 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray’da Moyes’in İstanbul’a gelmesi heyecan yaratırken flaş bir transfer gelişmesi de yaşandı.

Sneijder, Atletico Madridin takibinde

Yeni teknik direktörünü açıklamaya hazırlanan sarı kırmızılılar bir yandan da takımdaki yıldızlarına gelen teklifleri değerlendiriyor. İspanyol gazeteci Chema G. Fuente, Galatasaray'ın yıldız ismi için Atletico Madrid kulübü yetkililerinin İstanbul’a geleceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Galatasaray’da geçen sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken 30 yaşındaki Wesley Sneijder, Atletico Madrid’in gündeminde. Türkiye Süper Ligi’nde gösterdiği performansdan sonra Dünya Kupası’nda da dikkat çekici bir performans sergileyen yıldız isim için İspanyol gazeteci Chema G. Fuente, Atletico Madrid kulübünün Galatasaray’dan Bülent Tulun’la temas kurup Sneijder’in transferi için bilgi aldığını aktardı. Atletico Madrid’in orta sahaya transfer yapmak istediğini belirten Fuente, Sneijder’in tribünleri heyecanlandıracak bir isim olduğunu belirtti ve Hollandalı oyuncu için sarı kırmızılıların görüşelim yanıtı vermesi durumunda İspanyol kulübünün yetkililerinin yakın zamanda İstanbul’a geleceğini belirtti.

Haberin Devamı

Wesley Sneijder, Hollanda kampında yaptığı açıklamada "Taraftarımız bana büyük destek veriyor. Dünya Kupası'nda benimle birlikte Hollanda'yı destekliyorlar. Onlarla çok mutluyum. Gelecek sezon yine görüşeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Atletico'lu idarecilerini Sneijder’i ikna edememesi durumunda Valencia’da oynayan Banega’yı transfer edeceği de Funete’nin özel haberinde yer alan detaylar arasında.

(Eurosport)

SNEİJDER DÜNYA KUPASI'NA DAMGA VURDU!



Yazarlar