Fenerbahçe "Sneijder ile ilgimiz yok"

"Sneijder ile ilgimiz yok"

07.12.2012 - 12:14 | Son Güncellenme:

Aykut Kocaman'ın Sneijder ile ilgimiz 'sıfır' demesine karşın, Hollandalı oyuncu için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'ye iyi haber geldi.

Sneijder ile ilgimiz yok

Bayern Münih teknik direktörü Heynckes yaptığı açıklamada Sneijder ile ilgili bir çalışmalarının olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

SNEİJDER İLE İLGİMİZ YOK

Inter ile yaptığı görüşmeden sonuç alamayan ve devre arası takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hollandalı yıldız Sneijder'e talip olduğu iddia edilen Bayern Münih'in teknik direktörü Jupp Heynckes yaptığı açıklamada; ' Bu haberler gerçeği yansıtmıyor. Kulüp olarak bu yönde bir çalışmamız yok. Orta sahaay bir transfer planımız yok. Sneijder de ilgi alanımız da değil. Sene sonunda olursa Wolfsburg'dan oyuncu alabiliriz' dedi.

DEV TAKIMLAR PEŞİNDE

Geçtiğimiz günlerde Milano ekibi yöneticileri ile bir görüşme yapan ama bu görüşmeden bir sonuç alamayan Hollandalı yıldızın devre arası Inter'den ayrılmayı kafasına koyduğu ve gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi. Yıldız oyuncuya Fenerbahçe, Manchester United, Manchester City, Paris Saint Germain ve Anzhi'nin ilgisi olduğu bilinirken, oyuncunun menajeri, Fenerbahçe'nin Inter'e resmi teklif de bulunduğunu söylemişti.

Haberin Devamı

Radyospor