Anadolu Kulüpleri Soğuk: Samsunspor rekora konuşuyor

Soğuk: Samsunspor rekora konuşuyor

10.04.2014 - 18:05 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü.

Soğuk: Samsunspor rekora konuşuyor

Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde koşu ve kültür fizik hareketleri yapan futbolcular, daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç gerçekleştirdi. İdmana, sakatlığı süren Ahmet Burak Solakel katılmadı.

Haberin Devamı

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, AA muhabirine, Mersin İdmanyurdu maçını kazanamamalarının Samsunspor'u ilk 2 yarışından ister istemez uzaklaştırdığını söyledi.

Matematiksel olarak halen ilk 2 içinde yer alabileceklerini belirten Soğuk, "Önemli bir avantajı kaçırdık. Orduspor maçı dönüm maçımız olacaktır. Karadeniz derbisinde iki komşu şehir takımının maçı hem mücadeleci hem de heyecanlı olacaktır. En azından play-off'u garantilemek için biz bu maçtan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

"Samsunspor tarihi rekora koşuyor"

Ligde 17 maçtır yenilmediklerini hatırlatan Soğuk, "Samsunspor tarihi bir rekora da koşuyor. Bu, gelecek sezonlarda kırılması zor bir rekor olacağa benziyor. Bu tarihi rekor yönetici olarak bizlere ve takımımızdaki oyuncularımıza nasip olacak. Bundan mutluluk duyuyoruz ama asıl amacımız yenilmemek değil, Süper Lig'e çıkmaktır. Eğer Süper Lig'e çıkarsak mutluluğumuz iki katına çıkacaktır" ifadelerini kullandı.