Futbol Şok eden olay! Canlı yayında ünlü fenomene taciz

Şok eden olay! Canlı yayında ünlü fenomene taciz

19.05.2022 - 08:41 | Son Güncellenme:

İngiliz devi Chelsea'ye olan düşkünlüğüyle sosyal medyada bir fenomen haline gelen Astrid Wett, FA Cup finalinde Liverpool ve Chelsea'nin karşı karşıya geldiği maç öncesinde Wembley'in önünde taraftarlarla röportaj yapmak için canlı yayın yapmaya başladı. Röportaj esnasında bir taraftarın Wett'e yaptığı hareket olay oldu.

Şok eden olay Canlı yayında ünlü fenomene taciz

Chelsea formasıyla yaptığı paylaşımlarla kısa sürede bir fenomene dönüşen Astrid Wett, Chelsea ve Liverpool arasında oynanan ve Liverpool'un penaltılarla kupaya uzandığı maç öncesinde taraftarla bir araya geldi. Maçın coşkusunu yaşatmak isteyen fenomen, Wembley'in önünde yaptığı röportaj sırasında bir taraftarın taciziyle şaşkına döndü. Bir taraftar, genç kadının kalçasına vurduktan sonra ağır adımlarla bölgeden uzaklaştı.

Haberin Devamı

Şok eden olay Canlı yayında ünlü fenomene taciz

Polise şikayet etti

Yoğun kalabalık önünde cinsel tacize uğrayan fenomen, bu hareket sonrasında ne yapacağını şaşırırken kameralara yansıyan bu olaydan sonra takipçilerinden destek istedi. Wett, ismi bilinmeyen taraftarın bu tacizini delileriyle birlikte polise bildirdi.

Şok eden olay Canlı yayında ünlü fenomene taciz

Takipçilerinden tepki aldı

Genç fenomenin yaşadığı bu olaydan sonra bazı kullanıcılar Wett'e destek verirken bazıları ise "bunu hak ettin" diyerek tacizi destekleyen yorumlarda bulundu. Bu yorumlar üzerine Astrid Wett, Tacizi hak ettiğimi söyleyen herkes bu tacizin bir parçasıdır." diyerek tepki gösterdi.

Şok eden olay Canlı yayında ünlü fenomene taciz