Galatasaray Son Aslan Latovlevici

Son Aslan Latovlevici

07.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, transfer süresinin bitimine iki gün kala Kardemir Karabükspor’un sol beki Iasmin Latovlevici’yi renklerine bağladı. 1+1 yıllık sözleme yapılan Rumen futbolcuya 750 bin, kulübüne ise 550 bin euro ödenecek.

Son Aslan Latovlevici

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı ekip transfere doymuyor. Cim-Bom, transfer süresinin bitmesine 2 gün kala Kardemir Karabükspor’un Rumen sol bek oyuncusu Iasmin Latovlevici’yi kadrosuna kattı.

Galatasaray 31 yaşındaki futbolcu için Karabükspor Kulübü ile 550 bin euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı.

Cim-Bom, Latovlevici ile de yıllık 750 bin euro ücret karşılığında anlaşırken oyuncunun kontratı ise 1+1 yıllık olacak. Uzun süre sol bek bölgesi için Asamoah ile ilgilenen sarı-kırmızılılar Juventus’un son anda vazgeçmesiyle yeni arayışlara girmişti. Tudor’un Karabük’ten eski öğrencisi olan Latovlevici’yi istemesinden sonra harekete geçen Cim-Bom dün resmen işi bitirdi. Latovlevici bu sabah sağlık kontrolünden geçecek. Rumen futbolcu Galatasaray’ın bu sezonki 9. transferi oldu.

Haberin Devamı

Af gündemde

Galatasaray’daki bir diğer gelişme ise Hakan Balta ile Ryan Donk’un durumuyla ilgili oldu. Başka bir kulübe gitmek istemeyen Hakan Balta’nın yeniden takımla beraber antrenmanlara çıkması fikri ağırlık kazandı. Diğer taraftan Hollandalı futbolcu Ryan Donk da bu sezon yine Galatasaray’da kalacak.

Yazarlar