Anadolu Kulüpleri Son bilet kimin olacak!

Son bilet kimin olacak!

25.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig’e çıkacak son takımın belli olacağı TFF 1. Lig play-off karşılaşmaları bugün start alacak. Giresunspor Eskişehir’i, Göztepe ise Bolu’yu ağırlayacak.

Son bilet kimin olacak

TFF 1. Lig’de Sivasspor ve Evkur Yeni Malatyaspor’dan sonra Süper Lig’e yükselecek 3. ve son takımın belli olacağı play-off’ta yarı final ilk maçları bugün oynanacak. İlk iki sıradaki takımları takip eden Eskişehir, Bolu, Göztepe ve Giresun play-off’ta mücadele edecek.

Haberin Devamı

Deplasmanlı olarak iki maç üzerinden oynanacak yarı finalde 19.00’da Giresun Atatürk Stadı’nda Giresunspor, Eskişehirspor’i ağırlayacak. Doğanlar Stadı’nda ise 21.30’da Göztepe, Boluspor’u ağırlayacak. Her iki maç da TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Yarı final rövanşlarının 29 Mayıs Pazartesi günü yapılacağı play-off’ta finale çıkacak ekipler, 4 Haziran Pazar günü, tarafsız sahada Süper Lig’e yükselmek için karşılaşacak. Eskişehir, daha önce oynadığı 2 play-off’ta da Süper Lig vizesi alırken, Boluspor 4 play-off’tan sadece birinde mutlu sona ulaştı. Göztepe ise 1998-1999’da mücadele ettiği play-off’ta Çaykur Rizespor’u yenerek adını Süper Lig’e yazdırmıştı.