Hatayspor SON DAKİKA | 90+4'te gol yiyen Erce Kardeşler'den şok sözler: Kendime zarar vereceğim!

SON DAKİKA | 90+4'te gol yiyen Erce Kardeşler'den şok sözler: Kendime zarar vereceğim!

13.01.2024 - 16:27 | Son Güncellenme:

Galibiyet hasreti 8 maça çıkan Atakaş Hatayspor'da moraller bozuk. Güney ekibinin kalecisi Erce Kardeşler 90+4'te yedikleri gol sonrası öz eleştiri yaparken, şok açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA | 90+4te gol yiyen Erce Kardeşlerden şok sözler: Kendime zarar vereceğim

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Atakaş Hatayspor kendi sahasında Pendikspor'u konuk etti. Rivas'ın golüyle üstünlüğü yakalayan bordo-beyazlı takım, 90+4'te Kappel'in golüne engel olamadı ve 1 puana razı oldu. Bu sonuçla birlikte Güney ekibinin galibiyet hasreti 8 maça çıktı. Atakaş Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler, puan kaybının ardından dramatik açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'KONUŞMAKTAN YORULDUK'

Uzatma dakikalarında yediği gol sonrası büyük üzüntü yaşayan Erce Kardeşler, "Konuşmaktan yorulduk çünkü konuşarak bir yere varamıyoruz. Hoca anlatıyor, biz anlıyoruz, yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor. Hoca ve yönetim bizim için her imkanı olabildiğince seferber ediyor. Bu sene 90. dakikada yediğimiz üçüncü veya dördüncü gol. Bir hoca veya yönetim bunun için ne yapabilir? Bazen de bizim yürekten oynamamız gerekiyor" dedi.

AYRILIK SİNYALİ

Deneyimli eldiven şöyle devam etti: "Maçtan sonra bir cezam da oldu. Hocamla da konuşacağım. Belki de bu kulübe faydalı olamıyorum ve bu kulüp benim için sıradan bir kulüp değil. Bu kadar kazanamadıkça gururuma çok dokunuyor ve artık gerçekten kendime zarar vermeye başlayacağım çünkü sene başı hepimiz bu şehir için sözler vermiştik."

Haberin Devamı

Yazarlar