İtalya Son dakika - İtalya'da Pellegrini kadrodan çıkarıldı, Marco Verratti zor

Son dakika - İtalya'da Pellegrini kadrodan çıkarıldı, Marco Verratti zor

10.06.2021 - 18:05 | Son Güncellenme:

Lorenzo Pellegrini, Türkiye maçı öncesinde İtalya Milli Takımı’nın antrenmanında sakatlandı. İtalya Futbol Federasyonu, yıldız ismin Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosundan çıkarılmasına karar verildiğini duyurdu. Bu arada son antrenmanda Marco Verratti takımdan ayrı çalıştı. Yıldız futbolcunun forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

İtalya Milli Takımı’nda Türkiye maçı öncesi sakatlık şoku yaşanıyor… Stefano Sensi ve Marco Verratti gibi oyuncuların yanına son olarak bir yenisi daha eklendi. Takımın orta sahadaki beyni olan Lorenzo Pellegrini dün geceki antrenmanda sakatlandı.   

Haberin Devamı

Federasyon resmen açıkladı  

Serbest vuruş çalışması esnasında kas sakatlığı geçiren oyuncunun bugün detaylı tetkikleri yapıldı. Bu testlerin sonucunda yıldız futbolcunun EURO2020 kadrosundan çıkarılmasına karar verildiği İtalya Futbol Federasyonu tarafından duyuruldu.  

UEFA’ya Castrovilli başvurusu  

Turnuvayı kapatmasına neden olacak ciddilikteki sakatlık nedeniyle Fiorentinalı Castrovilli kadroya davet edildi. Bu oyuncuyu eklemek için UEFA’ya başvuran İtalya Futbol Federasyonu, resmi onay gelir gelmez Pellegrini’yi kadrodan çıkaracak.  

Mancini’yi sıkan gelişmeler  

Takımda ortaya çıkan sakatlıkların teknik direktör Roberto Mancini’nin canını sıktığı belirtildi. Daha önce de Sensi kadorodan çıkarılmış yerine Pessina dahil edilmişti.  

Haberin Devamı

Barcelona’nın yolunu tutuyor   

Barcelona’ya transferi eli kulağında olan Romalı futbolcu Pellegrini’nin Türkiye karşısında oynamayacak olması önemli bir eksiklik olarak yorumlandı. Barcelona’ya yakın Mundo Deportivo gazetesi Pellegrini için Barcelona’nın transfer teklifi yaptığını duyurdu.   

Verratti takımdan ayrı çalıştı

İtalya'nın Türkiye maçı öncesi yaptığı son antrenmanda Marco Verratti takımdan ayrı çalıştı. Yıldız futbolcunun forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.