Trabzonspor Son dakika - Abdullah Avcı'dan her maça farklı 11!

Son dakika - Abdullah Avcı'dan her maça farklı 11!

06.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sakatlar ve cezalılar nedeniyle zorunlu olarak başlayan değişim, bugünkü Kayseri maçında da devam edecek

Son dakika - Abdullah Avcıdan her maça farklı 11

ERKAN AYRAÇ

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kafasındaki ideal kadrosunu son 4 maçta bir türlü sahaya çıkaramadı. Süper Lig’de bugün oynanacak mücadele öncesi tecrübeli çalıştırıcı Djaniny’nin dönüşüne sevinse de eksikler yedi puanlık bir kayıba yol açtı.

Trabzonspor’da göreve gelmesinden itibaren her futbolcunun performansına olumlu anlamda etki eden Teknik Direktör Abdullah Avcı son 4 maçta ideal kadrosunu biraraya getirememenin sıkıntısını yaşadı. Bordo-mavili takımda Berat Özdemir’in sakatlığı ile başlayan değişim pahalıya patladı. Karadeniz ekibi, dört karşılaşmada tam 7 puan bıraktı.

TRABZONSPOR-ALANYASPOR (1-3): İlk darbeyi Karadeniz ekibi sahasında aldı. Bu mücadelede Berat-Abdülkadir Parmak ikilisi bozulunca orta sahanın ayarı kaçtı. Ayrıca Djaniny’nin de görev yapmaması gol yollarında sıkıntı yaşanmasını sağladı. Ekuban-Bakasetas-Nwakaeme üçlüsü skoru çevirmeye yetmedi.

ERZURUM-TRABZON (0-0): Trabzonspor bu maçta ileri uçtaki ideal dörtlüsüne kavuşsa da arka tarafta büyük değişim yaşandı. Stoperde Vitor Hugo’nun yokluğunda şans bulurken, Berat Özdemir’in yerine Yunus Mallı görev yaptı. Bir türlü takım halinde atağa çıkamayan bordo-mavililer ilk isabetli şutunu 66’da oyuna giren Flavio’nun ayağından buldu.

Haberin Devamı




TRABZONSPOR-ANKARAGÜCÜ (4-1): Bordo-mavililer en rahat galibiyetini Başkent ekibi karşısında alsa da kaleci Uğurcan Çakır performansıyla öne çıktı, sürpriz bir sonuca engel oldu. Milli file bekçisi kalesine gelen 7 şuttan 6’sını çıkarırken, sadece İbrahim Akdağ’ın penaltı golüne engel olamadı. Bu müsabakada gözler Berat Özdemir’i aradı.

SİVASSPOR-TRABZONSPOR (0-0:) Karadeniz ekibi en büyük değişimi Yiğidolar karşısında yaşadı. Asıl görev yeri stoper olan Hüseyin Türkmen sağbekte görev yaptı. Orta alanda Berat’ın yokluğunda yine Yunus Mallı şans bulurken, Djaniny’nin görevini Ekuban üstlendi, sağ kanatta ise Yusuf Sarı bu sezon ikinci kez 11’de sahaya çıktı.

Eksikler çoğaldı
Bu kadar olumsuzluğun yanında Abdullah Avcı’nın yükü bugün oynanacak Kayserispor maçı öncesi daha da arttı. Tecrübeli çalıştırıcı Djaniny’nin dönüşüne sevinse de sakat Abdülkadir Ömür, Trondsen, Berat, Kamil Ahmet, Afobe ile cezalı Abdulkadir Parmak ile Edgar Ie’den yararlanamacak. Avcı’nın, Edgar’ın yerine Hosseini’ye, Abdulkadir Parmak’ın yerine Flavio’ya, Yusuf Sarı’nın yerine de cezasını tamamlayan Djaniny’e forma vermesi bekleniyor.