Trabzonspor Son dakika - Ahmet Ağaoğlu: Başarısızlığa tahammül yok

Son dakika - Ahmet Ağaoğlu: Başarısızlığa tahammül yok

29.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Koita’nın imza töreninde konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Sabır kelimesinin pek anlam ifade etmediği bir camiadayız. Adım gibi eminim ki Koita bu süreci başarıyla yönetecektir” dedi

Son dakika - Ahmet Ağaoğlu: Başarısızlığa tahammül yok

Trabzonspor, Kasımpaşa’daki sözleşmesi sona eren Fode Koita’ya imza attırdı.
Gineli golcüyü Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda transfer ettiklerini söyleyen Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Koita çok büyük bir kulübe geldi. Trabzonspor formasının ağırlığı var. Taşımak kolay değil. Her sporcu bu yükün altında kalkamaz. Başarısızlığa asla tahammülü olmayan bir kulübüz. Sabır kelimesinin de pek anlam ifade etmediği bir camiayız. Adım gibi eminim ki Koita bu süreci başarıyla yönetecektir” dedi. Ahmet Ağaoğlu, Koita’ya, “Taraftar kendisinden başarılı performans bekliyor. İmza atmadan bunun sözünü alabilir miyiz?” dedi. Gineli oyuncu da, “Çok çalışacağım ve maksimum performans vereceğim. Bunun sözünü veriyorum” diye cevap verdi.
Fode Koita şöyle devam etti: “Trabzonspor’da olduğum için çok mutluyum. Konsantre olacağım ve en iyi performansımı göstereceğim. Şampiyonluk için elimden gelenin fazlasını yapacağım.”

Haberin Devamı

Yazarlar