Beşiktaş Son dakika - Ahmet Nur Çebi'den Ghezzal ve Rosier açıklaması

Son dakika - Ahmet Nur Çebi'den Ghezzal ve Rosier açıklaması

28.07.2021 - 16:05 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, A Spor'a yaptığı açıklamada transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Son dakika - Ahmet Nur Çebiden Ghezzal ve Rosier açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Ghezzal ve Rosier açıklaması geldi.

Haberin Devamı

Çebi, Ghezzal transfer ile ilgili olarak "Biz şimdi Ghezzal'ı alırsak Beşiktaş'ı tehlikeye mi sokacağız? Bu konuda en hassas olan benim. Burak Elmas'ın kendine göre bir açıklaması olmuş. Saygı duyuyorum. 'Pinti' diyorlar bana doğrudur. Ghezzal’da ilk yaptığımız teklifte duruyoruz. Baştan beri kurumsal yapı kurmaya çalışıyorum. Eski kadroyu bozmamaya çalışıyorum. Üzerine 1-2 ilavelerle daha başarılı olacağımızı iddia ediyorum. Bu senenin favorisi Beşiktaş’tır buradan kamuoyuna ilan ediyorum. 

"Ghezzal ve Rosier'de son aşamaya geldik"

Ghezzal ve Rosier’de son aşamalara geldik. Oldu diyebilmemiz için imzalar atmamız gerekiyor" dedi.

Başkan Çebi şöyle devam etti: "Alex Teixeira üzerinde çalıştığımız bir futbolcu. Git gel yaşıyoruz. Futbolcular yüksek ücret almak istiyor biz de en azını vermeye çalışıyoruz. İmza atılmadan transfer yapılmış sayılmaz. Galatasaray’a bu akşam başarılar diliyorum.

Haberin Devamı

Erdal Torunoğulları konusu 

Oraya çok değerli Ceyhun Kazancı kardeşimizi göreve getirdik. Hocayla ilişkileri son derece sağlıklı. Erdal Torunoğulları’nın ayrıldığını ilk defa sizden duyuyorum. Ayrılık diye bir şey yok. Bizim yönetim kurulu üyelerimiz icraat yapan arkadaşlarımıza fikir verecektir. Yönetim kurulu üyelerim eskisi kadar çalışmayacak. Artık profesyoneller görev yapacaklardır. Bunu arttırarak devam edeceğiz."

Yazarlar