Alanyaspor Son dakika - Alanyaspor, Alfa Semedo'yu transfer ediyor

Son dakika - Alanyaspor, Alfa Semedo'yu transfer ediyor

15.07.2021 - 10:10 | Son Güncellenme:

Son yıllarda parlattığı oyuncularla dikkat çeken Alanya, yine potansiyele yatırım yaptı. Akdeniz ekibi, Benfica'dan 23 yaşındaki ön libero Alfa Semedo'yu kadrosuna kattı. Oyuncunun satın alma opsiyonu da Turuncu-Yeşilliler'de olacak.

Son dakika - Alanyaspor, Alfa Semedoyu transfer ediyor

Transferde yaptığı akılcı hamlelerle son yıllarda büyük övgü alan Aytemiz Alanyaspor bu kez geleceğin yıldızlarından biri olarak gösterilen 23 yaşındaki Alfa Semedo'yu kadrosuna kattı. Hem de bonservisiyle...

Haberin Devamı

Benfica'nın geride kalan sezonda Reading'e kiraladığı başarılı futbolcu için bir süredir görüşme halinde olan yönetimin transferi bitirdiği öğrenildi. Alanyaspor Semedo'yu kiralık olarak renklerine bağlayacak. Oyuncunun satın alma opsiyonu da Akdeniz ekibinde olacak. 1.93 boyundaki futbolcunun transferini teknik direktör Çağdaş Atan'ın da çok istediği belirtildi.

BAŞKAN BİTİRDİ

Başkan Hasan Çavuşoğlu transferde görüşmeleri bizzat yürütüp Benfica Kulübü’nü ikna ederken oyuncunun satın alma opisyonunun ise 6 milyon Euro olduğu kaydedildi. İmzaların atılmasının an meselesi olduğu ifade edilirken, Alanyaspor'un forvete de kaliteli bir takviye hazırlığı içerisinde olduğu gelen haberler arasında.

İşte Manchester City'nin yeni sezon forması