Milli Takım Son dakika - Alexander Sörloth attı, Norveç kazandı

Son dakika - Alexander Sörloth attı, Norveç kazandı

25.03.2021 - 01:13 | Son Güncellenme:

A Milli Takımımız'ın grubunda bulunan Norveç deplasmanda Cebelitarık'ı Alexander Sörloth, Kristian Thorstvedt ve Jonas Svensson'un golleriyle 3-0 mağlup etti. Letonya ise kendi sahasında konuk ettiği Karadağ'a 2-1 yenildi.

A Milli Takımımız'ın yer aldığı G Grubu'nda bugün 2 maç daha oynandı. Norveç, deplasmanda Cebelitarık'ı Alexander Sörloth, Kristian Thorstvedt ve Jonas Svensson'un golleriyle 3-0 mağlup etti. Grubun diğer maçında ise Letonya, sahasında konuk ettiği Karadağ'a 2-1 yenildi.

Haberin Devamı

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ikinci maçları 27 Mart Cumartesi günü oynanacak. A Milli Futbol Takımı, İspanya'nın Malaga kentindeki La Rosaleda Stadyumu'nda Norveç ile karşı karşıya gelecek. Grubun diğer maçları ise Karadağ ile Cebelitarık ve Hollanda ile Letonya arasında oynanacak.

Son şampiyon Fransa puan kaybıyla başladı

D Grubu'ndaki karşılaşmada, son dünya şampiyonu Fransa, evinde Ukrayna 1-1 berabere kaldı.

Fransa'nın golünü, 19. dakikada Griezmann kaydetti. Ukrayna adına skor tabelasını değiştiren oyuncu, 57. dakikada kendi kalesine attığı golle Kimpembe oldu.

Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği E Grubu müsabakasında, FIFA dünya sıralamasının zirvesindeki Belçika ile Galler karşılaştı. Galler, Wilson ile 10. dakikada öne geçti ancak ev sahibi Belçika, De Bruyne'ün 22, Thorgan Hazard'ın 28 ve Lukaku'nun (penaltıdan) 73. dakikadaki golleriyle maçı 3-1 kazandı.

Haberin Devamı

E Grubu'ndaki diğer karşılaşma ise 8 gole sahne oldu. Çekya, Soucek (3), Schick, Barak ve Jankto'nun golleriyle Estonya deplasmanından 6-2 galip ayrıldı.

 İlk hafta maçlarının ilk gününde alınan sonuçlar şöyle:

 A Grubu

Sırbistan-İrlanda Cumhuriyeti: 3-2

Portekiz-Azerbaycan: 1-0

D Grubu

Finlandiya-Bosna Hersek: 2-2

Fransa-Ukrayna: 1-1

E Grubu

Belçika-Galler: 3-1

Estonya-Çekya: 2-6

H Grubu

Malta-Rusya: 1-3

Slovenya-Hırvatistan: 1-0

Kıbrıs Rum Kesimi-Slovakya: 0-0