Galatasaray Alman gazeteciden Derrick Köhn yorumu! Müzik sevdasını açıkladı

Alman gazeteciden Derrick Köhn yorumu! Müzik sevdasını açıkladı

07.02.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak için geri sayıma geçtiği Derrick Köhn ile ilgili Almanya'dan ilk yorum geldi. Hannover 96'yı yakından takip eden Alman basın mensubu Florian Krebs, Derrick Köhn'le ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Alman gazeteciden Derrick Köhn yorumu Müzik sevdasını açıkladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Angelino'nun vedası sonrası yeni sol bekini Almanya'da buldu. Rıdvan Yılmaz ile Levent Münir Mercan transferlerinde sonuca varamayan sarı-kırmızılılar, Derrick Köhn'ü kadrosuna katmak için geri sayıma geçti.

Haberin Devamı

Galatasaray için sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak adına bu gece istanbul'a gelmesi beklenen Derrick Köhn ile ilgili Alman basınından ilk yorum geldi. BILD'in Hannover 96'yı takip eden muhabiri Florian Krebs, Galatasaray'ın renkerine bağlamaya hazırlandığı 25 yaşındaki sol bekle ilgili konuştu.

Fanatik'e açıklamalarda bulunan Florian Krebs, Derrick Köhn'ün hücum özellikli bir bek olduğunu dile getirdi:

"Derrick Köhn hücumda çok güçlü. Hızlı ve harika bir sol ayağı var. Şutları ve ortaları harika, frikikleri ve kornerleri de öyle. Onun sorunu savunmada, çünkü taktiksel anlamda büyük zaafları var. Fakat bu konuda kendini geliştirdi, bu yüzden Türkiye Süper Ligi'nde iyi performans göstereceğinden eminim. Savunmadaki açığı fiziksel bir sorun değil. Bir sol kenar oyuncusu için gayet sert ve iyi mücadele ediyor."

Haberin Devamı

Derrick Köhn'ün Almanya'da bir müzik grubu olduğunu belirten Florian Krebs, "Sizin için güzel bir bilgi. O bir müzisyen. Hamburg'dan arkadaşlarıyla birlikte 'Broskeez' grubunu kurdu ve 'We Broskeez' teklisini çıkardı. Spotify'de yer alıyor. Derrick bu şarkıda DJ kabininde" diye konuştu.

MALİYETİ BELLİ OLDU

Galatasaray'ın Hannover 96'dan renklerine bağlamaya hazırlandığı Derrick Köhn'ün maliyetine MİLLİYET ulaştı. Skorer'in edindiği bilgiye göre; Galatasaray, Derrick Köhn'ün bonservisi için Hannover 96'ya 3 milyon 350 bin euro bonservis bedeli ödeyecek. Sarı-kırmızılıların yaptığı anlaşmada 300 bin euroluk bonus maddesinin yer aldığı öğrenildi.

Galatasaray'ın Derrick Köhn ile 3.5 artı 1 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştığı aktarıldı. Öte yandan Alman futbolcunun maaşının 450 bin euro olduğu öğrenildi.

Derrick Köhn bu sezon Hannover 96'da 21 maça çıktı. Gana asıllı Alman sol bek bu süreçte 3 gol sevinci yaşadı. Derrick Köhn aynı süreçte 6 asist üretti.

Bramfelder SV altyapısında futbola başlayan Derrick Köhn daha sonra Hamburg altyapısı, Bayern Münih II ve Willem II formaları giydi. Hannover 96, 2022-2023 sezonu başında Derrick Köhn için 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Derrick Köhn'ün Hannover 96 ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Alman futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Yazarlar