Almanya Bundesliga SON DAKİKA | Almanya'da Sacha Boey gündem oldu! 'Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor'

SON DAKİKA | Almanya'da Sacha Boey gündem oldu! 'Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor'

20.02.2024 - 11:20 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan 30 milyon euroluk rekor bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey sakatlığı sebebiyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacak. Bayern'e Boey'den sonra Mazraoui'den de kötü haber geldi. Almanya'da yayın yapan Kicker dergisi, Fransız oyuncu için 'Bayern ona güvenmiyor' ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA | Almanyada Sacha Boey gündem oldu Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor

Bayern Münih büyük bir kriz içinde... Bochum'a karşı alınan 3-2 yenilgi sonrası teknik direktör Thomas Tuchel'in geleceği belirsizliğini korurken lider Leverkusen'in 8 puan gerisinde yer alan Bayern Münih'te şampiyonluk ihtimalleri de her geçen hafta azalıyor.

Haberin Devamı

Almanya'da yayın yapan Kicker dergisi, Bayern Münih'teki sakatlıklara Mazraoui'nin de eklendiğini yazdı. Haberde Bayern Münih'in devre arasında 30 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Sacha Boey'e güvenmediği ifadeleri yer aldı.

SON DAKİKA | Almanyada Sacha Boey gündem oldu Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor

BAYERN DERİN BİR KRİZDE

Bayern Münih tarihinin en zorlu günlerini yaşıyor. Ligde bir önceki hafta Bayer Leverkusen'e 3-0 yenilen Bavyera ekibi, hafta içi oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İtalya'da Lazio'ya 1-0 mağlup oldu. Lazio yenilgisinin ardından Tuchel, Alman basınında çok sert eleştiriler aldı. Bu ortamda Bochum'a konuk olan Bayern, deplasmanda aldığı 3-2'lik şok yenilgiyle içinden çıkılması zor bir krize girdi. Tuchel'in görevden alınması beklenirken yerine düşünülen adaylar da belli oldu.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Almanyada Sacha Boey gündem oldu Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor

TUCHEL GİDERSE 5 ADAY VAR

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in görevden alınacağı haberlerinin üzerine Bild, Xabi Alonso, Zinedine Zidane, Antonio Conte ve Sebasitan Hoenes'i olası adaylar olarak belirledi.

Bild'de yer alan habere göre İtalyan basınında çıkan Zinedine Zidane haberleri gerçeği yansıtmıyor ve Bayern yönetimi Fransız teknik adamla henüz iletişime geçmedi. Haberde henüz Bayern, Zidane ile iletişime geçmese de tecrübeli teknik adam bu görevi kabul edebilir.

İngiltere'den The Athletic, Bayern Münih yönetiminin Xabi Alonso'yu gündemine aldığını iddia etti. Bild'de yer alan haberde "Ancak Bayern'in patronları da Alonso konusunda henüz bir karar vermiş değil." denildi.

Bild'de yer alan haberde Roma'dan ayrılan Jose Mourinho, Bayern Münih'in teknik direktör adaylarınmda öne çıkan isim olarak dikkat çekiyor. Antonio Conte'nin de Bayern Münih için iyi bir alternatif olabileceği öne sürüldü.

Bild'de yer alan haberde Stuttgart Teknik Direktörü Sebastian Hoenes'in Bayern Münih için ideal bir tercih olabileceği ve yaz aylarında genç teknik adamın göreve gelebileceği aktarıldı.

SON DAKİKA | Almanyada Sacha Boey gündem oldu Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor

TEK PROBLEM TUCHEL DEĞİL! SAKATLIKLAR ÜST ÜSTE GELDİ

Bayern Münih'te teknik direktör konusu belirsizliğini korurken diğer yandan yaşanan sakatlıklar da Tuchel'in elini zayıflattı. Ocak ayında Galatasaray'dan 30 milyon euro karşılığında transfer edilen Sacha Boey yaklaşık 2 hafta daha sahalardan uzak kalacak. Ayrıca sağ bek rotasyonunda yer alan Bouna Sarr da çapraz bağ kopmasının ardından rehabilitasyonda... Savunma hattında yaşanan sakatlıklara Faslı yıldız Noussair Mazraoui de eklendi.

Haberin Devamı

Kicker'da yer alan habere göre Noussair Mazraoui'nin kas lifinde yırtık meydana geldi. Noussair Mazraoui'nin Bochum ile oynana maçta  uyluk sakatlığı yaşadı ve birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

KICKER: BAYERN, BOEY'E GÜVENEMİYOR

Kicker'da yer alan haberde Bayern Münih'in sağ bek pozisyonunda büyük bir kriz içinde olduğu vurgulanırken kulübün henüz performansından emin olamadıkları Sacha Boey'e güvenmediği aktarıldı.

Haberde "FC Bayern Sacha Boey için yaklaşık 30 milyon avro ödedi ve şu anda ona güvenemiyor. Galatasaray'dan yeni transfer olarak gelen Boey, Leverkusen'deki maçta alışık olmadığı savunmanın sol tarafında yetersiz olduğunu kanıtladı ve şimdi de kas liflerindeki yırtık nedeniyle sahalardan uzak kaldı." denildi.

Haberin Devamı

Haberin detayında Tuchel'in sadece kendi geleceğiyle ilgili problem yaşamayacağı ayrıca kadrodaki yeterisz rotasyonla da mücadele edeceği vurguılanırken "Tuchel sadece sallantıdaki takımını mümkün olduğunca çabuk toparlamak zorunda değil, aynı zamanda bunu sınırlı alternatiflerle yapmak zorunda. Bu da kalan kadroyu daha da önemli kılıyor. Elbette her an bir Bundesliga maçı kazanabilecek kaliteye sahip olmalılar." ifadelerine yer verildi.

SON DAKİKA | Almanyada Sacha Boey gündem oldu Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor

"BOEY YANLIŞ BİR TERCİHTİ"

Fanatik'e konuşan Alman gazeteci Falko Bloeding, Boey hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bayer Leverkusen maçına değinen Alman gazeteci, "Tuchel onu sol bekte oynattı ve performansı pek iyi değildi. Sol bekte oynaması şaşırtıcıydı çünkü Tuchel'in o pozisyonda başka seçenekleri de vardı. Boey, Leverkusen karşısında kesinlikle yanlış bir tercihti. Neredeyse her taraftar ve her uzman bu konuda hemfikirdi. Sadece büyük bir hata yaptığı için değil. Genel olarak sol bekte oynaması yanlıştı" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Boey'nin Bayern Münih'te uzun vadede ilk 11'e girmesinin zor olduğunu da vurgulayan Alman gazeteci, "Şu anda ruh halinin nasıl olduğunu bilmek tabii ki zor ama sakatlandığı için moralinin pek iyi olmadığını tahmin ediyorum. Sadece iki maçtan sonra Boey'nin Bayern için doğru bir tercih olup olmadığını yanıtlamak zor, ancak ben şahsen Fransız sağ beki uzun vadede Bayern'de ilk 11'de oynayacak bir oyuncu olarak görmüyorum" sözlerini sarf etmişti.

SON DAKİKA | Almanyada Sacha Boey gündem oldu Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor