Dünyadan Futbol Son Dakika | Arsene Wenger teknik direktörlüğü düşünmüyor

Son Dakika | Arsene Wenger teknik direktörlüğü düşünmüyor

28.02.2021 - 11:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin teknik direktör adayları arasında ismi geçtiği belirtilen Arsene Wenger’in, teknik adamlığa dönüp bu görevi üstlenmeyi düşünmediği belirtildi.

Son Dakika | Arsene Wenger teknik direktörlüğü düşünmüyor

Ünlü teknik adam Arsene Wenger’in Fenerbahçe’nin teknik direktör adayları arasında zikredilmesi, Almanya’da yankı uyandırdı. Bild gazetesi, Fransız çalıştırıcı ile ilgili Türkiye’de ortaya atılan iddiaları mercek altına alan bir habere imza attı.

Haberin Devamı

Alman Bild’in internet sitesinde ‘Fenerbahce teknik direktör arayışında’ üst başlığıyla verilen haberde ‘Özil’in kulübüyle şimdi de Wenger'in ismi geçiyor’ başlığı kullanıldı. Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut’un sarı-lacivertli ekipteki günlerinin sayılı olduğuna yönelik Türk basınında haberler çıktığı hatırlatması yapıldı.
Trabzonspor maçının kaybedilmesi durumunda, takımın şampiyonluğunun tehlikeye gireceği vurgulandı. Christoph Daum, Okan Buruk gibi hoca adayı olarak zikredilen isimlere Wenger’in de eklendiği belirtildi. Ünlü hocanın kulüp başkanı Ali Koç ile iyi dost olduğu, Mesut Özil ile en iyi döneminde Arsenal’de birlikte çalıştığına dikkat çekildi.

Tüm bu detayların sıralandığı haberini Bild gazetesi, kendisinin konuyla ilgili bilgisini paylaşarak sonlandırdı ve “Arsene Wenger teknik adamlığa dönüp Türkiye’de takım çalıştırmayı düşünmüyor” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Yazarlar