Beşiktaş SON DAKİKA | Attila Gökçe'den Fernando Santos'a sert eleştiri: Hayal kırıklığı!

SON DAKİKA | Attila Gökçe'den Fernando Santos'a sert eleştiri: Hayal kırıklığı!

13.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 25'inci haftasında deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta Portekizli teknik adam Fernando Santos büyük eleştiri topladı. Milliyet'in duayen kalemlerinden Attila Gökçe, deneyimli teknik adam için 'Hayal kırıklığı' ifadesini kullandı.

SON DAKİKA | Attila Gökçeden Fernando Santosa sert eleştiri: Hayal kırıklığı

Beşiktaş, Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda yeni transferler Joe Worrall ve Ernest Muçi karşılaşmaya ilk 11'de başlarken Al-Musrati ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı

Trabzonspor galibiyetinin ardından kupada Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Beşiktaş yeni transferleriyle yakaladığı enerjiyi Kayseri'ye taşıyamadı. Siyah-beyazlılar, Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı.

Beşiktaş'ın Kayserispor deplasmanında beklentilerin altında kalan performansı sonrası teknik direktör Fernando Santos eleştirilerin hedefinde yer aldı. Milliyet'in duayen kalemlerinden Attila Gökçe, Portekizli teknik adam için 'Hayal kırıklığı' ifadesini kullandı.

SON DAKİKA | Attila Gökçeden Fernando Santosa sert eleştiri: Hayal kırıklığı

Attila Gökçe'nin "Kırık dökük ve golsüz" başlıklı yazısı şu şekilde:

"SANTOS'UN YARATTIĞI HAYAL KIRIKLIĞI"

"Kayseri’de “kırık dökük” bir maç izledik… Ev sahibi takımın teknik patronu Burak Yılmaz, biliyorsunuz, kalp kırıklığıyla ayrılmıştı Beşiktaş’tan. Günün öteki olayı da Fernando Santos’un yarattığı “hayal kırıklığı” oldu. Portekizli Hoca’dan beklediğimiz dokunuşu yine göremedik. Maça iki yeni, Worrall ve Ernest Muçi ile başlayan, sonradan Al Musrati’yi de oyuna alan Santos, yenileri de eldekileri de taktik bütünlük içinde yeni bir heyecanla oynatamadı."

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Attila Gökçeden Fernando Santosa sert eleştiri: Hayal kırıklığı

"CENK VE SEMİH BEKLENENİ VEREMEDİ"

"Bu arada kanatlardaki Muleka ve Cenk Tosun, genç santrfor Semih Kılıçsoy da bekleneni veremediler. Bireysel olarak zaman zaman Muçi ve Worrall kalitelerini ortaya koyan ustalıklar sergilediler. Doğal olarak yenilerin ilk maçlarında daha fazlasını vermesi de beklenemezdi. Sonradan Cenk’in yerini alan Libyalı Al Musrati, hücumda siyah-beyazlı takımın yeni gol ümidi oldu (!) ama o da boş attı."

SON DAKİKA | Attila Gökçeden Fernando Santosa sert eleştiri: Hayal kırıklığı

"KAYSERİSPOR, BEŞİKTAŞ'TAN DAHA İSTEKLİYDİ"

"Hakkını yemeyelim. Beşiktaş kalecisi Mert Günok, maçın en iyisiydi. Kayserispor’un yüzde yüz gollük pozisyonlarında inanılmaz kurtarışlar ve topu yumruklu çelme ile uzaklaştırırken, izleyenler terden sırıl sıklam oldular.Kayserispor’da Aylton Boa Morte, Cardoso ve Ali Karimi gole en sıcak yaklaşan oyunculardı. Direkten dönen şutlar, direğe dolanan ayaklar ve üstten dışa vurulan toplarla talihsiz anlar yaşadılar.

Hakçası ve açıkçası, Burak Yılmaz’ın yönetimindeki Kayserispor, Fernando Santos’un Beşiktaş’ından daha çok istedi. Bir jüri bu maçı izlese Kayserispor’a 2, Beşiktaş’a 1 puan verebilirdi."

Haberin Devamı